Sitenin sağında bir giydirme reklam

İMAM HATİP ORTAOKULUNDA MEZUNİYET SEVİNCİ

Eğitim 03.06.2016 - 18:30, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8052+ kez okundu.
 

İMAM HATİP ORTAOKULUNDA MEZUNİYET SEVİNCİ

  BAŞARILI ÖĞRENCİLERE 100 TL BURS MÜJDESİ Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokulundan mezun olan 8. Sınıf öğrencileri için mezuniyet programı düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen programda okul öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları birbirinden güzel çalışmalar sergilenirken yıl boyunca yapılan sosyal-kültürel ve sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen programa Milli Eğitim Şube Müdürü Nusret Parlak, Ticaret İl Müdürü İsmail Maden,Akmercan Doğalgaz Bölge Müdürü Bekir Selçuk,Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Şube Müdürü Kemal Akçay, Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Ayhan Taşkın, Okul Aile Birliği ile İmam Hatip Derneği yöneticileri , BBP İl Başkanı Taner Yıldırım, Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek yöneticileri, BEÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim üyeleri, Sendika Temsilcileri, Okul Müdürlerinin yanı sıra okul idarecileri, öğretmen ve velilerle birlikte çok sayıda öğrenci katıldı. İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başlayan program Kur’an tilaveti ile devam etti. Programda davetlilere bir konuşma yapan Okul Müdürü İbrahim Cansız, öğrencilerin sanatsal ve kültürel yönlerini geliştirerek özgüvenlerini pekiştirmek amacıyla yıl boyunca yapılan çalışmaların sergilendiğini belirterek başladığı konuşmasında “Öğretim yılı sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu duruma gelinmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Programımızda ortaokul mezunlarımızı lise kısmımıza uğurlayacağız. Bunun yanında görsel sanatlar sergimiz, spor gösterilerimiz olacak. Öğretim yılı boyunca sosyal, kültürel, sportif alanlarda başarı sağlayan öğrencilerimizi ödüllendireceğiz. 400 BARAJINI GEÇENLERE 100 TL BURS İmam Hatip Lisesi olarak her alanda başarılı olmak durumundayız. Kaliteli eğitim için bizlerin gayreti yanında siz çok kıymetli STK Temsilcilerimizin de katkısı şart. Bizler çeşitli STK’lar ve Okul Aile Birliğimiz, İmam Hatip Derneğimiz ile bir karar aldık. Öğrencilerimizin kalitesini artırmak amacıyla okulumuzun lise kısmına önümüzdeki dönemden itibaren kayıt yaptıracak olan 400 puan ve üzeri öğrencilerimize başarılarını devam ettirecekleri müddetçe Eğitim öğretim dönemi boyunca bugünün şartlarına göre aylık 100 TL burs imkanı sağlayacağız.” Okul Müdürü Cansız’ın konuşmasının ardından okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Hıdır önderliğinde Güreş, taekwondo ve judo gösterisi büyük ilgi topladı. Gösterilerin ardından 8.sınıftan mezun olan öğrenciler keplerini havaya fırlatarak ortaokuldan mezun olup liseye başlangıcı kutladılar. Mezuniyet töreninin ardından resim sergisi gezildi. Sergide yer alan bir çok eser ziyaretçiler tarafından takdir topladı. Program konuklara yapılan ikram ile sona erdi.

 

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE 100 TL BURS MÜJDESİ
Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokulundan mezun olan 8. Sınıf öğrencileri için mezuniyet programı düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen programda okul öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları birbirinden güzel çalışmalar sergilenirken yıl boyunca yapılan sosyal-kültürel ve sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen programa Milli Eğitim Şube Müdürü Nusret Parlak, Ticaret İl Müdürü İsmail Maden,Akmercan Doğalgaz Bölge Müdürü Bekir Selçuk,Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Şube Müdürü Kemal Akçay, Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Ayhan Taşkın, Okul Aile Birliği ile İmam Hatip Derneği yöneticileri , BBP İl Başkanı Taner Yıldırım, Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek yöneticileri, BEÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim üyeleri, Sendika Temsilcileri, Okul Müdürlerinin yanı sıra okul idarecileri, öğretmen ve velilerle birlikte çok sayıda öğrenci katıldı. İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başlayan program Kur’an tilaveti ile devam etti. Programda davetlilere bir konuşma yapan Okul Müdürü İbrahim Cansız, öğrencilerin sanatsal ve kültürel yönlerini geliştirerek özgüvenlerini pekiştirmek amacıyla yıl boyunca yapılan çalışmaların sergilendiğini belirterek başladığı konuşmasında “Öğretim yılı sonuna gelmiş bulunuyoruz. Bu duruma gelinmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Programımızda ortaokul mezunlarımızı lise kısmımıza uğurlayacağız. Bunun yanında görsel sanatlar sergimiz, spor gösterilerimiz olacak. Öğretim yılı boyunca sosyal, kültürel, sportif alanlarda başarı sağlayan öğrencilerimizi ödüllendireceğiz. 400 BARAJINI GEÇENLERE 100 TL BURS İmam Hatip Lisesi olarak her alanda başarılı olmak durumundayız. Kaliteli eğitim için bizlerin gayreti yanında siz çok kıymetli STK Temsilcilerimizin de katkısı şart. Bizler çeşitli STK’lar ve Okul Aile Birliğimiz, İmam Hatip Derneğimiz ile bir karar aldık. Öğrencilerimizin kalitesini artırmak amacıyla okulumuzun lise kısmına önümüzdeki dönemden itibaren kayıt yaptıracak olan 400 puan ve üzeri öğrencilerimize başarılarını devam ettirecekleri müddetçe Eğitim öğretim dönemi boyunca bugünün şartlarına göre aylık 100 TL burs imkanı sağlayacağız.” Okul Müdürü Cansız’ın konuşmasının ardından okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Hıdır önderliğinde Güreş, taekwondo ve judo gösterisi büyük ilgi topladı. Gösterilerin ardından 8.sınıftan mezun olan öğrenciler keplerini havaya fırlatarak ortaokuldan mezun olup liseye başlangıcı kutladılar. Mezuniyet töreninin ardından resim sergisi gezildi. Sergide yer alan bir çok eser ziyaretçiler tarafından takdir topladı. Program konuklara yapılan ikram ile sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.