Sitenin sağında bir giydirme reklam

AKP’Lİ İLÇE BAŞKANININ ERDOĞAN’A HİTAP ŞEKLİ DUYANLARI ŞAŞIRTTI

Siyaset 05.08.2014 - 12:01, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7679+ kez okundu.
 

AKP’Lİ İLÇE BAŞKANININ ERDOĞAN’A HİTAP ŞEKLİ DUYANLARI ŞAŞIRTTI

Özdemir Başbakan Erdoğan’a ‘UZUN ADAM’ diye hitap etti.
AKP’nin Kozlu ilçe başkanı Ahmet Özdemir’in, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a hitap şekli vatandaşlar ve partililer tarafından şaşkınlık ve tepki ile karşılandı. Özdemir’in bir yerel gazeteye verdiği röportajda kullandığı ‘Uzun adam bu seçimi 1’inci turda alacaktır’ şeklindeki ifade, partililer tarafından Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı övgü değil, rencide edici, küçük düşürücü olarak nitelendirildi. İçlerinde AKP’nin kurucu üyelerinin de bulunduğu birçok AKP’li Özdemir’in Başbakan Erdoğan’a karşı hitap ediş şekline şu sözlerle tepki gösterdiler; ‘ Parti tabanından gelmeyen, Başbakanımızın paralel yapı olarak tabir ettiği bir cemaatten geldiğini herkesin bildiği, hangi makamı temsil ettiğinden haberdar olmayan birinin üslubu, parti disiplini ve saygı anlayışı anca bu kadar olur. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Milletin Adamı, Milli İrade’vb. şekilde övücü nitelikte kullanılabilecek birçok sıfat varken, ilçe başkanı olan birinin başbakanımıza ‘Uzun Adam’ diye hitap etmesi, olsa olsa abesle iştigal etmekten başka bir şey olamaz’ dediler.(BKH)  
Özdemir Başbakan Erdoğan’a ‘UZUN ADAM’ diye hitap etti.

AKP’nin Kozlu ilçe başkanı Ahmet Özdemir’in, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a hitap şekli vatandaşlar ve partililer tarafından şaşkınlık ve tepki ile karşılandı.

Özdemir’in bir yerel gazeteye verdiği röportajda kullandığı ‘Uzun adam bu seçimi 1’inci turda alacaktır’ şeklindeki ifade, partililer tarafından Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı övgü değil, rencide edici, küçük düşürücü olarak nitelendirildi.

İçlerinde AKP’nin kurucu üyelerinin de bulunduğu birçok AKP’li Özdemir’in Başbakan Erdoğan’a karşı hitap ediş şekline şu sözlerle tepki gösterdiler; ‘ Parti tabanından gelmeyen, Başbakanımızın paralel yapı olarak tabir ettiği bir cemaatten geldiğini herkesin bildiği, hangi makamı temsil ettiğinden haberdar olmayan birinin üslubu, parti disiplini ve saygı anlayışı anca bu kadar olur. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Milletin Adamı, Milli İrade’vb. şekilde övücü nitelikte kullanılabilecek birçok sıfat varken, ilçe başkanı olan birinin başbakanımıza ‘Uzun Adam’ diye hitap etmesi, olsa olsa abesle iştigal etmekten başka bir şey olamaz’ dediler.(BKH)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.