Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEKİR ATALAY’IN CHP’DEN İSTİFASININ ARDINDA NE VAR?

Kozlu 06.11.2014 - 17:46, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3666+ kez okundu.
 

BEKİR ATALAY’IN CHP’DEN İSTİFASININ ARDINDA NE VAR?

*16 Kasım 2014 tarihli Kozlu Belediye meclis toplantısının 13’üncü gündem maddesi olan imar değişikliği talebinde 18’inci madde uygulaması Bekir Atalay’ın inşaatının bulunduğu 8’inci parseli kapsayan özel bir düzenleme midir? *Yoksa Atalay’ın inşaatının bulunduğu parselden, Karadağ’ın binasının bulunduğu adayı da kapsayacak şekilde komple ada bazında mı yapılmıştır?
    30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP’den ikinci sıra adayı olarak CHP’li seçmenin oyunu alarak Belediye Meclis üyesi seçilen ancak seçildiği günden beri partisi ile uyumsuzluğunu her toplantıda gözler önüne seren, hatta birçok konuda AKP’li meclis grubu ile birlikte hareket eden Bekir Atalay geçtiğimiz ay Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa etmiş ancak meclis üyeliği görevini bağımsız olarak sürdürme kararı almıştı. Atalay’ın istifasının ardından hemen ertesi gün, Kozlu Keleşler mağazasının yanında uzun zamandan beri yapımı durmuş inşaatına beton  dökülmesi gazetemizin objektiflerine takılmış ve Atalay’ın istifasının ardındaki ayrıntılar kamuoyunda ayrı bir merak konusu haline gelmişti. İstifasının ardında Ertan Şahin ile yaptığı gizli pazarlık neticesinde bir müddet sonra AKP’ye geçeceği iddiaları gündemdeki sıcaklığını korurken kamuoyu şüpheleri ortadan kaldırmak için Ertan Şahin’in şu soruları yanıtlamasını bekliyor; *16 Kasım 2014 tarihli Kozlu Belediye meclis toplantısının 13’üncü gündem maddesi olan imar değişikliği talebinde 18’inci madde uygulaması Bekir Atalay’ın inşaatının bulunduğu 8’inci parseli kapsayan özel bir düzenleme midir? *Yoksa Atalay’ın inşaatının bulunduğu parselden, Karadağ’ın binasının bulunduğu adayı da kapsayacak şekilde komple ada bazında mı yapılmıştır? *18’inci madde uygulamasından doğan yer yasal mıdır? Düzenleme ada bazında yapıldıysa imar adasındaki diğer hak sahipleri bu düzenlemeden etkilenecek midir?   Bakalım Ertan Şahin bu sorulara cevap verebilecek mi?
*16 Kasım 2014 tarihli Kozlu Belediye meclis toplantısının 13’üncü gündem maddesi olan imar değişikliği talebinde 18’inci madde uygulaması Bekir Atalay’ın inşaatının bulunduğu 8’inci parseli kapsayan özel bir düzenleme midir? *Yoksa Atalay’ın inşaatının bulunduğu parselden, Karadağ’ın binasının bulunduğu adayı da kapsayacak şekilde komple ada bazında mı yapılmıştır?

 

 

30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP’den ikinci sıra adayı olarak CHP’li seçmenin oyunu alarak Belediye Meclis üyesi seçilen ancak seçildiği günden beri partisi ile uyumsuzluğunu her toplantıda gözler önüne seren, hatta birçok konuda AKP’li meclis grubu ile birlikte hareket eden Bekir Atalay geçtiğimiz ay Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa etmiş ancak meclis üyeliği görevini bağımsız olarak sürdürme kararı almıştı.

Atalay’ın istifasının ardından hemen ertesi gün, Kozlu Keleşler mağazasının yanında uzun zamandan beri yapımı durmuş inşaatına beton  dökülmesi gazetemizin objektiflerine takılmış ve Atalay’ın istifasının ardındaki ayrıntılar kamuoyunda ayrı bir merak konusu haline gelmişti.

İstifasının ardında Ertan Şahin ile yaptığı gizli pazarlık neticesinde bir müddet sonra AKP’ye geçeceği iddiaları gündemdeki sıcaklığını korurken kamuoyu şüpheleri ortadan kaldırmak için Ertan Şahin’in şu soruları yanıtlamasını bekliyor;

*16 Kasım 2014 tarihli Kozlu Belediye meclis toplantısının 13’üncü gündem maddesi olan imar değişikliği talebinde 18’inci madde uygulaması Bekir Atalay’ın inşaatının bulunduğu 8’inci parseli kapsayan özel bir düzenleme midir?

*Yoksa Atalay’ın inşaatının bulunduğu parselden, Karadağ’ın binasının bulunduğu adayı da kapsayacak şekilde komple ada bazında mı yapılmıştır?

*18’inci madde uygulamasından doğan yer yasal mıdır?

Düzenleme ada bazında yapıldıysa imar adasındaki diğer hak sahipleri bu düzenlemeden etkilenecek midir?

 

Bakalım Ertan Şahin bu sorulara cevap verebilecek mi?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.