Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEDİ-KODU’CUUUUUU!!!!

Gündem 05.03.2015 - 13:33, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8212+ kez okundu.
 

DEDİ-KODU’CUUUUUU!!!!

KOZLU BELEDİYESİ NÖBETÇİ AMİR UYGULAMASI BAŞLATMIŞŞŞŞ.
Kozlu Belediyesi Basın bürosu tarafından basına servis edilen ve Ertan’a yakın yandaş basında çok büyük bir hizmet gibi ballandıra ballandıra manşetlere taşınan ‘KOZLU BELEDİYESİ NÖBETÇİ AMİR UYGULAMASI BAŞLATTI’ başlıklı haber kamuoyunda espri malzemesi oldu. Haberi okuyan vatandaşlar birbirine şu şekilde espriyi yaptılar; Belediye Nöbetçi Amir Uygulaması başlatmış. Müthiş bir hizmet Ancak öncesinde birde NÖBETÇİ BELEDİYE BAŞKANI uygulaması başlatsaydı keşke… Belediyeye giden Kozlulular bırakın Belediye Başkanını Makamında bulabilmeyi, muhatap olacak bir yetkili dahi bulamıyorlar. Koltuklar dolu ama kimsenin yetkisi yok! Nöbetçi Amirden önce vatandaşa hizmet etmek istiyorlarsa NÖBETÇİ BELEDİYE BAŞKANI uygulaması başlatsınlar’ dediler. (BKH)  
KOZLU BELEDİYESİ NÖBETÇİ AMİR UYGULAMASI BAŞLATMIŞŞŞŞ.

Kozlu Belediyesi Basın bürosu tarafından basına servis edilen ve Ertan’a yakın yandaş basında çok büyük bir hizmet gibi ballandıra ballandıra manşetlere taşınan ‘KOZLU BELEDİYESİ NÖBETÇİ AMİR UYGULAMASI BAŞLATTI’ başlıklı haber kamuoyunda espri malzemesi oldu.

Haberi okuyan vatandaşlar birbirine şu şekilde espriyi yaptılar;

Belediye Nöbetçi Amir Uygulaması başlatmış. Müthiş bir hizmet Ancak öncesinde birde NÖBETÇİ BELEDİYE BAŞKANI uygulaması başlatsaydı keşke…

Belediyeye giden Kozlulular bırakın Belediye Başkanını Makamında bulabilmeyi, muhatap olacak bir yetkili dahi bulamıyorlar. Koltuklar dolu ama kimsenin yetkisi yok! Nöbetçi Amirden önce vatandaşa hizmet etmek istiyorlarsa NÖBETÇİ BELEDİYE BAŞKANI uygulaması başlatsınlar’ dediler. (BKH)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.