Sitenin sağında bir giydirme reklam

TATLICI MI? ORGANİZATÖR MÜ?DEDİ-KODU’CUUUUUUU!!!!!!!!!

Gündem 07.05.2015 - 17:11, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7159+ kez okundu.
 

TATLICI MI? ORGANİZATÖR MÜ?DEDİ-KODU’CUUUUUUU!!!!!!!!!

Yufkacı mı? Organizatör mü?
  Yufkacı mı? Organizatör mü? Adamın yedi sülalesi rant peşinde koşturuyor! Kendisi, ‘Bu memlekette iki kere üst üste seçim kazanan yok! Onun için fazla mücadele edip kendimizi hırpalamanın anlamı da yok. Biz bu dönemde işimize bakalım’ mantalitesi ile kalın müteahhitlerden büyük kopartırken, Bundan önce kimsenin kentin belediyespor adı altında mücadele eden futbol takımının maçlarında görmediği kardeşinin futbol sevdalısı olup, ardından yüksek maaşlarla takımda yöneticilik yapıyor. Diğer kardeşinin belediyeye iş yapan müteahhitlerden yolunu bulurken, Babası tuvalet ihalelerini dağıtıyor. Aile bireylerinden sonra kayın hısımları da girmiş işin içine; Son olarak, Yufkacı kayınço belediyeden iş almak isteyen taşeronların idare ile bağlantılarında organizasyon yapıyormuş.. Ne memleket ama! Memleket memleket olalı böyle kolpa görmedi… Adamlar organize suç örgütü gibi. Sülalece yemeye, sülalece kopartmaya gelmişler memleketi… Ama ne demişler atalarımız, ‘Tatlı tatlı yemenin, acı acı ……. Olur!’
Yufkacı mı? Organizatör mü?

 

Yufkacı mı? Organizatör mü?

Adamın yedi sülalesi rant peşinde koşturuyor!

Kendisi, ‘Bu memlekette iki kere üst üste seçim kazanan yok! Onun için fazla mücadele edip kendimizi hırpalamanın anlamı da yok. Biz bu dönemde işimize bakalım’ mantalitesi ile kalın müteahhitlerden büyük kopartırken,

Bundan önce kimsenin kentin belediyespor adı altında mücadele eden futbol takımının maçlarında görmediği kardeşinin futbol sevdalısı olup, ardından yüksek maaşlarla takımda yöneticilik yapıyor.

Diğer kardeşinin belediyeye iş yapan müteahhitlerden yolunu bulurken,

Babası tuvalet ihalelerini dağıtıyor.

Aile bireylerinden sonra kayın hısımları da girmiş işin içine;

Son olarak, Yufkacı kayınço belediyeden iş almak isteyen taşeronların idare ile bağlantılarında organizasyon yapıyormuş..

Ne memleket ama!

Memleket memleket olalı böyle kolpa görmedi…

Adamlar organize suç örgütü gibi.

Sülalece yemeye, sülalece kopartmaya gelmişler memleketi…

Ama ne demişler atalarımız, ‘Tatlı tatlı yemenin, acı acı ……. Olur!’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.