Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇAKAN ESNAFLARDAN DESTEK İSTEDİ

Siyaset 13.05.2015 - 20:24, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7192+ kez okundu.
 

ÇAKAN ESNAFLARDAN DESTEK İSTEDİ

MHP Zonguldak birinci sıra Milletvekili adayı Zeki Çakan, seçim çalışmaları dolayısıyla esnafları gezerek destek istedi.
  MHP Zonguldak birinci sıra Milletvekili adayı Zeki Çakan, seçim çalışmaları dolayısıyla esnafları gezerek destek istedi. Fevkani Köprü altı esnaflarını gezerek sohbet eden Milletvekili adayı Zeki Çakan, 1984 yılında Zonguldak Belediye Başkanı olarak yaptığı hizmetlerin hala hatırlandığını, cadde ve mahallelere yapılan yolların kendisi döneminde yapıldığını söyledi. Milletvekili olması halinde Zonguldak’ın bir ağabeyi olacağını, Meclis’te kavga eden değil, sorun çözen bir Milletvekili olacağını ifade etti. Doğan taksi durağında taksicilerle sohbet eden MHP Milletvekili adayı Zeki Çakan yaptığı açıklamada, “Taksici olarak elinizi vicdanınıza koyun, benim dönemimde taksicilik yapanlar veya eski arkadaşlar söyler, kaymak gibi yollarda gidiyordunuz” diyerek kendi dönemindeki yolları hatırlattı.   Zonguldak’ın ekonomik yönden de geriye gittiğini söyleyen Çakan, “Ereğli’deki tersanelerde 10 bin kişi çalışıyordu, şimdi 150 kişi kalmış tersaneler kapanmış, sac ticareti yok olmuş. Zonguldak’ta Türkiye Taşkömürü Kurumu’na biz bir yılda 4 bin 500 kişi aldık, 15-16 bin kişi çalışıyordu 2000 yılında şu anda 9 bine düşmüş. Bu gidişle buralar da kapanacak, Zonguldak ekonomik yönden çöküyor. Bu seçim benim için değil, sizin için çok önemli. Bu devletin, bu milletin birliği, beraberliği bozuluyor, omurga sarsılmaya başladı. Bugün kimlerle pazarlık yapıldığını görüyorsunuz, niçin pazarlık yapıldığını görüyorsunuz. Benim belirli bir yaştan sonra siyasete soyunmam tecrübelerimi ülkeme ve bölgeme aktarmak içindir. Gelin birlik, beraberlik içinde olalım buradan bizi en az 2 Milletvekili olarak gönderin Yavuz bey’de, Sayın valimiz de iyi bir insan köylere ve Zonguldak’a elinden geleni yapmış, Türkiye’yi tanıyor. Ben Türkiye’yi, dünyayı tanıyorum, bu ülkede yaklaşık 35-40 yıllık hizmetim var. Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Meclis başkanlığı yapmadım. Kemerbaca’da doğan Zeki Çakan Türkiye’de bütün koltuklara oturdu bu 3 koltuğun haricinde. Ama hiçbir zaman ne oldum delisi olmadım, böbürlenmedim, kasılıp gezmedim. Hiç birinizi tanımamazlık veya kapıdan döndürdüğüm oldu mu? Onun için ben size şunu söyleyeyim, elinizden ne geliyorsa yaparsanız ben sevinirim. Sizin itimadınıza layık olurum. Bugüne kadar bana oy verenlerin hiç birinin oyunu ben kendime haram ettirmedim. Bana inanır, bize güvenirseniz, kaldı ki, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli de Zonguldak’la ilgili olarak ‘81 ile tanınmayacak özel statü Zonguldak’a tanınması lazım’ dedi. Bunu da biz seçim bildirgemize yazdık. İnanın size faydalı olabilmek için yola çıktık, faydalı olacağımıza biz inanıyoruz” şeklinde konuşarak esnaflardan 7 Haziran seçimleri için destek istedi. Zeki Çakan daha sonra Zonguldak Valisi Ali Kaban ile bir araya gelerek, Zonguldak gündemi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.
MHP Zonguldak birinci sıra Milletvekili adayı Zeki Çakan, seçim çalışmaları dolayısıyla esnafları gezerek destek istedi.

 

MHP Zonguldak birinci sıra Milletvekili adayı Zeki Çakan, seçim çalışmaları dolayısıyla esnafları gezerek destek istedi.

Fevkani Köprü altı esnaflarını gezerek sohbet eden Milletvekili adayı Zeki Çakan, 1984 yılında Zonguldak Belediye Başkanı olarak yaptığı hizmetlerin hala hatırlandığını, cadde ve mahallelere yapılan yolların kendisi döneminde yapıldığını söyledi.

Milletvekili olması halinde Zonguldak’ın bir ağabeyi olacağını, Meclis’te kavga eden değil, sorun çözen bir Milletvekili olacağını ifade etti.

Doğan taksi durağında taksicilerle sohbet eden MHP Milletvekili adayı Zeki Çakan yaptığı açıklamada, “Taksici olarak elinizi vicdanınıza koyun, benim dönemimde taksicilik yapanlar veya eski arkadaşlar söyler, kaymak gibi yollarda gidiyordunuz” diyerek kendi dönemindeki yolları hatırlattı.

 

Zonguldak’ın ekonomik yönden de geriye gittiğini söyleyen Çakan, “Ereğli’deki tersanelerde 10 bin kişi çalışıyordu, şimdi 150 kişi kalmış tersaneler kapanmış, sac ticareti yok olmuş. Zonguldak’ta Türkiye Taşkömürü Kurumu’na biz bir yılda 4 bin 500 kişi aldık, 15-16 bin kişi çalışıyordu 2000 yılında şu anda 9 bine düşmüş. Bu gidişle buralar da kapanacak, Zonguldak ekonomik yönden çöküyor. Bu seçim benim için değil, sizin için çok önemli. Bu devletin, bu milletin birliği, beraberliği bozuluyor, omurga sarsılmaya başladı. Bugün kimlerle pazarlık yapıldığını görüyorsunuz, niçin pazarlık yapıldığını görüyorsunuz. Benim belirli bir yaştan sonra siyasete soyunmam tecrübelerimi ülkeme ve bölgeme aktarmak içindir. Gelin birlik, beraberlik içinde olalım buradan bizi en az 2 Milletvekili olarak gönderin Yavuz bey’de, Sayın valimiz de iyi bir insan köylere ve Zonguldak’a elinden geleni yapmış, Türkiye’yi tanıyor. Ben Türkiye’yi, dünyayı tanıyorum, bu ülkede yaklaşık 35-40 yıllık hizmetim var. Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Meclis başkanlığı yapmadım. Kemerbaca’da doğan Zeki Çakan Türkiye’de bütün koltuklara oturdu bu 3 koltuğun haricinde. Ama hiçbir zaman ne oldum delisi olmadım, böbürlenmedim, kasılıp gezmedim. Hiç birinizi tanımamazlık veya kapıdan döndürdüğüm oldu mu? Onun için ben size şunu söyleyeyim, elinizden ne geliyorsa yaparsanız ben sevinirim. Sizin itimadınıza layık olurum. Bugüne kadar bana oy verenlerin hiç birinin oyunu ben kendime haram ettirmedim. Bana inanır, bize güvenirseniz, kaldı ki, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli de Zonguldak’la ilgili olarak ‘81 ile tanınmayacak özel statü Zonguldak’a tanınması lazım’ dedi. Bunu da biz seçim bildirgemize yazdık. İnanın size faydalı olabilmek için yola çıktık, faydalı olacağımıza biz inanıyoruz” şeklinde konuşarak esnaflardan 7 Haziran seçimleri için destek istedi.

Zeki Çakan daha sonra Zonguldak Valisi Ali Kaban ile bir araya gelerek, Zonguldak gündemi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.