Sitenin sağında bir giydirme reklam

Halkın Sağlığı Allah’a Emanet

Gündem 05.07.2015 - 16:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7897+ kez okundu.
 

Halkın Sağlığı Allah’a Emanet

Zonguldak Belediyesi’ndeki başıboşluk her alanda kendini gösteriyor!
Ramazan ayının başlaması ile birlikte Belediye Zabıta ekipleri ekipleri bir yandan gıda imalathanelerini dolaşıp denetimleri sıklaştırdıklarını kamuoyu ile paylaşırken, diğer yandan ruhsatsız olduğu ileri sürülen ekmek fırınlarındaki üretim görmezden gelinerek resmen halkın sağlığı ile oynanıyor.İddiaya göre İnağız mahallesi Kilimli caddesi üzerinde bulunan ve daha önce Salihoğlu Gıda tarafından ruhsata bağlı üretim yaparken Salihoğlu gıdanın ruhsatını iptal ettirip fırını kapatmasının ardından yeniden fırın olarak inşaa edilen ancak tapusu, yapı kullanma izni olmadığı için yeni ruhsat alma hakkına haiz olmayan fırın tüm şikayet ve uyarılara rağmen üretime devam ediyor.Gayri Sıhhi Müesseseler (GSM) açma ve işletme yönetmeliğine göre ruhsat almadan üretime başlamanın kanunen imkansız olmasına rağmen ruhsatsız üretim yapan ekmek fırınına Zonguldak Belediyesi’nin neden işlem yapmadığı ise ayrı bir merak konusu olarak kamuoyunun gündemini meşgul ediyor.Konu ile ilgili şikayetlerini Belediye yetkilileri ve Valiliğe ileten vatandaşlar, Valilik ve Belediyenin konu ile ilgili ne derece duyarlılık göstereceğini merakla bekliyorlar.
Zonguldak Belediyesi’ndeki başıboşluk her alanda kendini gösteriyor!

Ramazan ayının başlaması ile birlikte Belediye Zabıta ekipleri ekipleri bir yandan gıda imalathanelerini dolaşıp denetimleri sıklaştırdıklarını kamuoyu ile paylaşırken, diğer yandan ruhsatsız olduğu ileri sürülen ekmek fırınlarındaki üretim görmezden gelinerek resmen halkın sağlığı ile oynanıyor.
İddiaya göre İnağız mahallesi Kilimli caddesi üzerinde bulunan ve daha önce Salihoğlu Gıda tarafından ruhsata bağlı üretim yaparken Salihoğlu gıdanın ruhsatını iptal ettirip fırını kapatmasının ardından yeniden fırın olarak inşaa edilen ancak tapusu, yapı kullanma izni olmadığı için yeni ruhsat alma hakkına haiz olmayan fırın tüm şikayet ve uyarılara rağmen üretime devam ediyor.
Gayri Sıhhi Müesseseler (GSM) açma ve işletme yönetmeliğine göre ruhsat almadan üretime başlamanın kanunen imkansız olmasına rağmen ruhsatsız üretim yapan ekmek fırınına Zonguldak Belediyesi’nin neden işlem yapmadığı ise ayrı bir merak konusu olarak kamuoyunun gündemini meşgul ediyor.
Konu ile ilgili şikayetlerini Belediye yetkilileri ve Valiliğe ileten vatandaşlar, Valilik ve Belediyenin konu ile ilgili ne derece duyarlılık göstereceğini merakla bekliyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.