Sitenin sağında bir giydirme reklam

TÜRK EĞİTİM SEN KAYMAKAM KARAKAYA’YI ZİYARET ETTİ

Zonguldak 06.11.2015 - 12:04, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4238+ kez okundu.
 

TÜRK EĞİTİM SEN KAYMAKAM KARAKAYA’YI ZİYARET ETTİ

  Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören yönetim kurulu ve üyeler ile Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret öncesi Kozlu’daki çeşitli eğitim kurumlarında incelemelerde bulunan Ören, tespit ettiği eksiklikleri Kaymakam Karakaya ile paylaştı. Kozlu’da Sivriler’den Dağköy’e kadar birçok köy ve mahallede inceleme yaptıklarını ve eksiklikleri tespit ettiklerini dile getiren Ören, öncelikle kendilerini en çok etkileyen hususun Kozlu’nun çok iyi yönetildiğini görmek olduğunu ifade etti. Kendisinin de Kozlu’da doğup büyüyen 25 yıllık bir eğitimci olduğunu dile getiren Ören, Kozlu Kılıç İlkokulu’ndaki kayma ve çatlakların öğrencilerin can güvenliği açısından büyük tehlike oluşturduğunu ve acilen müdahale edilmesi gerektiğini vurguladı. Kozlu’nun gelişen modernleşen bir ilçe olduğunu en az 70 Yıllık olan Halk Eğitim Müdürlüğü Binasının ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Binasının Kozlu’ya yakışmadığını ifade eden Ören, Eğitim camiası olarak  Kaymakam Karakaya’dan bu konuda bir adım atılmasını beklediklerini ifade etti. Kaymakam Karakaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kozlu’nun gelişimine katkı sağlamak amacıyla eleştiri ve önerilerini dile getiren STK yöneticileri ve Basın’ın görüşlerini önemsediğini ifade etti. Ören’in ifade ettiği eksiklikleri not alan Kaymakam Karakaya, eksikliklerinin tamamlanmasının ardından Kaymakamlık binası olarak hizmet verecek olan yeni Belediye Binasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de yer alacağını ardından 2 yıl içerisinde tamamlanması beklenen Hükümet Sarayında Hem İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hem de Halk Eğitim Müdürlüğü için uygun yer tahsis edilebileceğini ifade etti. (BKH)

 

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen Zonguldak Şube Başkanı Şahin Ören yönetim kurulu ve üyeler ile Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret öncesi Kozlu’daki çeşitli eğitim kurumlarında incelemelerde bulunan Ören, tespit ettiği eksiklikleri Kaymakam Karakaya ile paylaştı.

Kozlu’da Sivriler’den Dağköy’e kadar birçok köy ve mahallede inceleme yaptıklarını ve eksiklikleri tespit ettiklerini dile getiren Ören, öncelikle kendilerini en çok etkileyen hususun Kozlu’nun çok iyi yönetildiğini görmek olduğunu ifade etti.

Kendisinin de Kozlu’da doğup büyüyen 25 yıllık bir eğitimci olduğunu dile getiren Ören, Kozlu Kılıç İlkokulu’ndaki kayma ve çatlakların öğrencilerin can güvenliği açısından büyük tehlike oluşturduğunu ve acilen müdahale edilmesi gerektiğini vurguladı.

Kozlu’nun gelişen modernleşen bir ilçe olduğunu en az 70 Yıllık olan Halk Eğitim Müdürlüğü Binasının ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Binasının Kozlu’ya yakışmadığını ifade eden Ören, Eğitim camiası olarak  Kaymakam Karakaya’dan bu konuda bir adım atılmasını beklediklerini ifade etti.

Kaymakam Karakaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kozlu’nun gelişimine katkı sağlamak amacıyla eleştiri ve önerilerini dile getiren STK yöneticileri ve Basın’ın görüşlerini önemsediğini ifade etti.

Ören’in ifade ettiği eksiklikleri not alan Kaymakam Karakaya, eksikliklerinin tamamlanmasının ardından Kaymakamlık binası olarak hizmet verecek olan yeni Belediye Binasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de yer alacağını ardından 2 yıl içerisinde tamamlanması beklenen Hükümet Sarayında Hem İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hem de Halk Eğitim Müdürlüğü için uygun yer tahsis edilebileceğini ifade etti. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.