Sitenin sağında bir giydirme reklam

GiTSiN RIZKINI BAŞKA YERDE ARASIN!

Kozlu 15.04.2016 - 12:47, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7903+ kez okundu.
 

GiTSiN RIZKINI BAŞKA YERDE ARASIN!

*Güçleri köşe başında kabuklu fıstık satan gariban işportacıya yetiyor!* Tehdit , Şantaj ve Bulundukları makamın gücünü kullanarak, İnsanların ekmeği ile oynamak bunlarda.*Bunlarda Allah Korkusu yok mu?*Güçleri köşe başında kabuklu fıstık satan gariban işportacıya yetiyor!* Tehdit , Şantaj ve Bulundukları makamın gücünü kullanarak, İnsanların ekmeği ile oynamak bunlarda.*Bunlarda Allah Korkusu yok mu? İddiaya göre, Kozlu’da Kuruyemiş Dükkânı çalıştıran AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, namı diğer Leblebici Ahmet, kuruyemiş dükkânındaki işlerini etkilediği gerekçesi ile Kozlu PTT önünde kamyoneti ile kabuklu Fıstık sattığını gördüğü esnafı zabıtaları çağırarak satış yaptığı yerden kaldırarak Kozlu’nun ücra bir köşesine kaldırdı.Geçtiğimiz günlerde Belediye Eş Başkanı edasıyla Kozlu’da esnafı ve şehir merkezini gezen ve esnafı ziyaret eden Leblebici Ahmet, Kozlu PTT’si Köşe başında Kamyonetinin kasasında kabuklu fıstık satan ve Belediyeye İşgaliye vergisini peşin ödemiş seyyar satıcıyı zabıtaları çağırarak bulunduğu yerden kaldırtarak Kozlu’nun ücra bir köşesine gönderdi.Olaya tanık olanlar Leblebici Ahmet’i ‘Bırak dokunma adam rızkını aramaya gelmiş. Ekmek parasını kazanmak için uğraşıyor’ dese de, işlerine sekte vurduğunu düşündüğü gerekçesi ile Fıstık Satıcısına kafayı takan Leblebici Ahmet, kendisine ricada bulunanlara, ‘Gitsin rızkını başka yerde arasın’ şeklinde cevap verdi.Seyyar satıcının çaresiz satış yaptığı yerden boynu bükük uzaklaştığını gören vatandaşlar, ‘Yazıklar olsun. İktidar partisinin ilçe başkanlığını yapan bir kişi böyle küçük, ucuz işlere tenezzül eder mi? Bunların üç kuruş kazanan garibanın ekmeğinde bile gözü var. Bunlarda hiç Allah korkusu yok mu? Kendileri utanmıyorlar ama bunlar Kozlu için utanç kaynağı davranışlar’ sözleri ile Özdemir’e karşı tepkilerini dile getirdiler.(BKH)

*Güçleri köşe başında kabuklu fıstık satan gariban işportacıya yetiyor!
* Tehdit , Şantaj ve Bulundukları makamın gücünü kullanarak, İnsanların ekmeği ile oynamak bunlarda.
*Bunlarda Allah Korkusu yok mu?
*Güçleri köşe başında kabuklu fıstık satan gariban işportacıya yetiyor!
* Tehdit , Şantaj ve Bulundukları makamın gücünü kullanarak, İnsanların ekmeği ile oynamak bunlarda.
*Bunlarda Allah Korkusu yok mu?


İddiaya göre, Kozlu’da Kuruyemiş Dükkânı çalıştıran AKP Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, namı diğer Leblebici Ahmet, kuruyemiş dükkânındaki işlerini etkilediği gerekçesi ile Kozlu PTT önünde kamyoneti ile kabuklu Fıstık sattığını gördüğü esnafı zabıtaları çağırarak satış yaptığı yerden kaldırarak Kozlu’nun ücra bir köşesine kaldırdı.
Geçtiğimiz günlerde Belediye Eş Başkanı edasıyla Kozlu’da esnafı ve şehir merkezini gezen ve esnafı ziyaret eden Leblebici Ahmet, Kozlu PTT’si Köşe başında Kamyonetinin kasasında kabuklu fıstık satan ve Belediyeye İşgaliye vergisini peşin ödemiş seyyar satıcıyı zabıtaları çağırarak bulunduğu yerden kaldırtarak Kozlu’nun ücra bir köşesine gönderdi.
Olaya tanık olanlar Leblebici Ahmet’i ‘Bırak dokunma adam rızkını aramaya gelmiş. Ekmek parasını kazanmak için uğraşıyor’ dese de, işlerine sekte vurduğunu düşündüğü gerekçesi ile Fıstık Satıcısına kafayı takan Leblebici Ahmet, kendisine ricada bulunanlara, ‘Gitsin rızkını başka yerde arasın’ şeklinde cevap verdi.
Seyyar satıcının çaresiz satış yaptığı yerden boynu bükük uzaklaştığını gören vatandaşlar, ‘Yazıklar olsun. İktidar partisinin ilçe başkanlığını yapan bir kişi böyle küçük, ucuz işlere tenezzül eder mi? Bunların üç kuruş kazanan garibanın ekmeğinde bile gözü var. Bunlarda hiç Allah korkusu yok mu? Kendileri utanmıyorlar ama bunlar Kozlu için utanç kaynağı davranışlar’ sözleri ile Özdemir’e karşı tepkilerini dile getirdiler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.