Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP KAPI KAPI HAYIR'I iŞLiYOR

Gündem 16.03.2017 - 07:16, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8335+ kez okundu.
 

CHP KAPI KAPI HAYIR'I iŞLiYOR

Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe Teşkilatları, oluşturdukları koordinasyon merkezi bünyesinde il genelinde kapı kapı dolaşarak 16 Nisan 2017'de gerçekleştirilecek olan Referandum ile ilgili halka önerilen yasa değişikliğindeki 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi' ile ilgili neden 'HAYIR' denilmesi gerektiğini anlatıyor.
CHP Zonguldak Milletvekilleri seçim bölgelerinde halkla bire bir temas kurarak 'HAYIR'ı anlatırken, CHP'nin tecrübeli isimlerinden olan Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'de partisinin çalışmalarına katılmak üzere 14 Mart 2016 Salı günü Zonguldak' a geldi.İl teşkilatında yaptığı açıklamanın ardından Milletvekili Şerafettin Turpcu, İl Başkanı Ahmet Altun ve Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ile şehrin en işlek caddesi Gazipaşa'da esnaf ziyareti yapıp vatandaşla tokalaşan Pekşen, getirilmek istenen yasa değişikliğine neden 'HAYIR' denmesi gerektiğini anlattı. Pekşen hem esnafla hem de vatandaşlarla teması sırasında renkli kişiliği ile de dikkat çekti.Gazipaşa ziyaretlerinin ardından Zonguldak Trabzonlular Derneği'ni ziyaret eden CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Dernek Başkanı Ahmet Bayrak ve üyeler tarafından sıcak ilgi ile karşılandı. Burada yeni anayasaya 'evet' denilmesi durumunda Türkiye'nin karşılaşacağı sıkıntıları anlatan Pekşen bunun bir siyasi parti seçimi olmadığının, ülkenin geleceğine dair bir oylama olduğunun altını çizerek Karadenizlilerin uyanık olması gerektiğini dile getirdi.Pekşen daha sonra partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etmek ve Referandum çalışmalarına katılmak üzere Kozlu İlçesine hareket etti.(BKH)
Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe Teşkilatları, oluşturdukları koordinasyon merkezi bünyesinde il genelinde kapı kapı dolaşarak 16 Nisan 2017'de gerçekleştirilecek olan Referandum ile ilgili halka önerilen yasa değişikliğindeki 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi' ile ilgili neden 'HAYIR' denilmesi gerektiğini anlatıyor.

CHP Zonguldak Milletvekilleri seçim bölgelerinde halkla bire bir temas kurarak 'HAYIR'ı anlatırken, CHP'nin tecrübeli isimlerinden olan Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'de partisinin çalışmalarına katılmak üzere 14 Mart 2016 Salı günü Zonguldak' a geldi.
İl teşkilatında yaptığı açıklamanın ardından Milletvekili Şerafettin Turpcu, İl Başkanı Ahmet Altun ve Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ile şehrin en işlek caddesi Gazipaşa'da esnaf ziyareti yapıp vatandaşla tokalaşan Pekşen, getirilmek istenen yasa değişikliğine neden 'HAYIR' denmesi gerektiğini anlattı. Pekşen hem esnafla hem de vatandaşlarla teması sırasında renkli kişiliği ile de dikkat çekti.
Gazipaşa ziyaretlerinin ardından Zonguldak Trabzonlular Derneği'ni ziyaret eden CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Dernek Başkanı Ahmet Bayrak ve üyeler tarafından sıcak ilgi ile karşılandı. Burada yeni anayasaya 'evet' denilmesi durumunda Türkiye'nin karşılaşacağı sıkıntıları anlatan Pekşen bunun bir siyasi parti seçimi olmadığının, ülkenin geleceğine dair bir oylama olduğunun altını çizerek Karadenizlilerin uyanık olması gerektiğini dile getirdi.
Pekşen daha sonra partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etmek ve Referandum çalışmalarına katılmak üzere Kozlu İlçesine hareket etti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.