Sitenin sağında bir giydirme reklam

Eğitim Bir Sen Genel Kurulu yapıldı

Gündem 22.10.2022 - 21:15, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4484+ kez okundu.
 

Eğitim Bir Sen Genel Kurulu yapıldı

Memur Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen Zonguldak 2 No'lu Şubesi nin 2'nci Olağan Genel Kurulu, tek adayla yapıldı.
Memur Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen Zonguldak 2 No'lu Şubesi nin 2'nci Olağan Genel Kurulu, tek adayla yapıldı. Cumartesi günü Zonguldak Öğretmenevi'nde düzenlenen kongrede mevcut başkan Erdoğan Başar yeniden başkan seçildi. Genel kurulun Divan Başkanlığını Sedat Güngör yürüttü. Genel Kurul'a Memursen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar ve Memur Sen'e bağlı sendikaların şube başkanı ve yöneticileri, Zonguldak İli Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Necati Başar, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ünver Taşkın, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Tek liste ile gerçekleştirilen kongrede mevcut yönetim şu isimlerden oluştu: ŞUBE YÖNETİM KURULU: Şube Başkanı Erdoğan Başar Şube Başkan Yardımcısı (Başkan Vekili) Mehmet Fatih Bayramoğlu, Şube Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma) Muharrem Yener , Şube Başkan Yardımcısı (Mali İşler) Ferit Özdemiroğlu Şube Başkan Yardımcısı(Basın ve iletişim) Ali Aksoy, Şube Başkan Yardımcısı (Mevzuat ve Toplu Sözleşme) Zafer Öztürk Şube Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal işler) Çağlar Apaydın. DENETİM KURULU: Hasan Üstünkol, Metin Eşme, Talat Bekmezci, Mutlu Kabuk, Metin Buharalı. DİSİPLİN KURULU: Uğur Akyüz, Sinan Akabey, Ömer Faruk Budak, Melih Aydın, Selahattin Atunkaya. GENEL MERKEZ ÜST KURUL DELEGE: Erdoğan Başar.
Memur Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen Zonguldak 2 No'lu Şubesi nin 2'nci Olağan Genel Kurulu, tek adayla yapıldı.

Memur Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen Zonguldak 2 No'lu Şubesi nin 2'nci Olağan Genel Kurulu, tek adayla yapıldı.
Cumartesi günü Zonguldak Öğretmenevi'nde düzenlenen kongrede mevcut başkan Erdoğan Başar yeniden başkan seçildi. Genel kurulun Divan Başkanlığını Sedat Güngör yürüttü.

Genel Kurul'a Memursen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar ve Memur Sen'e bağlı sendikaların şube başkanı ve yöneticileri, Zonguldak İli Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Necati Başar, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ünver Taşkın, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Tek liste ile gerçekleştirilen kongrede mevcut yönetim şu isimlerden oluştu:

ŞUBE YÖNETİM KURULU:
Şube Başkanı Erdoğan Başar
Şube Başkan Yardımcısı (Başkan Vekili) Mehmet Fatih Bayramoğlu,
Şube Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma) Muharrem Yener ,
Şube Başkan Yardımcısı (Mali İşler) Ferit Özdemiroğlu
Şube Başkan Yardımcısı(Basın ve iletişim) Ali Aksoy,
Şube Başkan Yardımcısı (Mevzuat ve Toplu Sözleşme) Zafer Öztürk
Şube Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal işler) Çağlar Apaydın.

DENETİM KURULU:

Hasan Üstünkol,
Metin Eşme,
Talat Bekmezci,
Mutlu Kabuk,
Metin Buharalı.

DİSİPLİN KURULU:
Uğur Akyüz,
Sinan Akabey,
Ömer Faruk Budak,
Melih Aydın,
Selahattin Atunkaya.

GENEL MERKEZ ÜST KURUL DELEGE:
Erdoğan Başar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.