Sitenin sağında bir giydirme reklam

101’İNCİ YILINDA AYNI İNANÇ, HEYECAN VE COŞKU İLE ZAFER BAYRAMINI KUTLADIK

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 31.08.2023 - 22:40, Güncelleme: 31.08.2023 - 22:52 10204+ kez okundu.
 

101’İNCİ YILINDA AYNI İNANÇ, HEYECAN VE COŞKU İLE ZAFER BAYRAMINI KUTLADIK

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nde Büyük taarruz ve 30 Ağustos Zafer Bayramının 101’inci yılı büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nde Büyük taarruz ve 30 Ağustos Zafer Bayramının 101’inci yılı büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı. Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece, sabah saat:9.30’da Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti. Ardından Kozlu Belediyesi önündeki Kent Meydanında kutlama etkinlikleri düzenlendi. Kent Meydanında düzenlenen programa Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, İlçe Jandarma Komutan vekili J.Üst Teğm.Mustafa Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Durukan, kamu kurum ve kuruluşlarının daire müdürleri ve birim amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, Okul Müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar. Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece tarafından Kaymakamlık Çelenginin Atatürk Anıtına sunulmasının ardından, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş tarafından Kozlu Belediyesi çelengi Atatürk Anıtına sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kozlu İlççe Jandarma Komutanlığında görevli J.Kd.Çvş.İlker Aksu tarafından günün anlam ve önemine dair konuşma yapıldı. Öğrenciler tarafından sergilenen halk oyunları gösterilerinin ardındam Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş programa katılanların ve halkın bayramını kutladılar.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nde Büyük taarruz ve 30 Ağustos Zafer Bayramının 101’inci yılı büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nde Büyük taarruz ve 30 Ağustos Zafer Bayramının 101’inci yılı büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece, sabah saat:9.30’da Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti.

Ardından Kozlu Belediyesi önündeki Kent Meydanında kutlama etkinlikleri düzenlendi.

Kent Meydanında düzenlenen programa Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, İlçe Jandarma Komutan vekili J.Üst Teğm.Mustafa Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Durukan, kamu kurum ve kuruluşlarının daire müdürleri ve birim amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, Okul Müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar.

Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece tarafından Kaymakamlık Çelenginin Atatürk Anıtına sunulmasının ardından, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş tarafından Kozlu Belediyesi çelengi Atatürk Anıtına sunuldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kozlu İlççe Jandarma Komutanlığında görevli J.Kd.Çvş.İlker Aksu tarafından günün anlam ve önemine dair konuşma yapıldı.

Öğrenciler tarafından sergilenen halk oyunları gösterilerinin ardındam Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş programa katılanların ve halkın bayramını kutladılar.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.