Sitenin sağında bir giydirme reklam

KAZA GELİYORUM DİYOR!

Kozlu 10.11.2023 - 07:00, Güncelleme: 10.11.2023 - 07:00 1527+ kez okundu.
 

KAZA GELİYORUM DİYOR!

Kozlu’da atıl vaziyette bulunan AVM inşaatı çevreye tehlike saçıyor.
Kozlu’da atıl vaziyette bulunan AVM inşaatı çevreye tehlike saçıyor. Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde yıllar önce yapımı heyecan ve ilçenin ekonomik geleceği açısından umut yaratan ancak mülkiyet sorunu yüzünden yapımı yarım kalan ve çürümeye yüz tutan AVM inşaatı can ve mal güvenliği açısından tehlike saçıyor. Her gün onlarca araç ve yayanın geçtiği, hatta halk pazarının açık olduğu günlerde çok daha fazla kalabalık olan yol güzergahı üzerinde bulunan inşaatın tepesindeki kopma, dökülme durumuna gelmiş sıva ve briketlerin koparak aşağı düşmesi durumunda can ve mal kaybı yaşanmasının büyük olasılık olduğunu ifade eden işin uzmanları yetkili makamları bir an önce tedbir almaya davet ediyor. (BKH)
Kozlu’da atıl vaziyette bulunan AVM inşaatı çevreye tehlike saçıyor.

Kozlu’da atıl vaziyette bulunan AVM inşaatı çevreye tehlike saçıyor.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde yıllar önce yapımı heyecan ve ilçenin ekonomik geleceği açısından umut yaratan ancak mülkiyet sorunu yüzünden yapımı yarım kalan ve çürümeye yüz tutan AVM inşaatı can ve mal güvenliği açısından tehlike saçıyor.

Her gün onlarca araç ve yayanın geçtiği, hatta halk pazarının açık olduğu günlerde çok daha fazla kalabalık olan yol güzergahı üzerinde bulunan inşaatın tepesindeki kopma, dökülme durumuna gelmiş sıva ve briketlerin koparak aşağı düşmesi durumunda can ve mal kaybı yaşanmasının büyük olasılık olduğunu ifade eden işin uzmanları yetkili makamları bir an önce tedbir almaya davet ediyor. (BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.