Sitenin sağında bir giydirme reklam

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU KOZLU’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 10.11.2023 - 07:49, Güncelleme: 10.11.2023 - 07:49 2236+ kez okundu.
 

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU KOZLU’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, ilçe ziyaretleri programı kapsamında Kozlu ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, ilçe ziyaretleri programı kapsamında Kozlu ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.   Vali Hacıbektaşoğlu İlk Olarak Kaymakam Ece Ve Muhtarlarla Bir Araya Geldi Kozlu İlçe Kaymakamı Hüseyin Ece’yi ziyaret eden Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Kaymakam Ece ve daire müdürlerinin de katılımı ile Kozlu İlçesindeki köy ve mahalle muhtarları ile Kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi. Muhtarlardan gelen sorun, talep ve beklentileri dinledi. Vali Hacıbektaşoğlu, taleplerin değerlendirileceğini ifade ederek, köylere yapılacak yatırımların takipçisi olacağını dile getirdi. Vali Hacıbektaşoğlu Kozlu Belediyesini Ziyaret Etti Ardından Kozlu Belediye’sini ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu’nu Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Belediye Meclis Üyeleri Belediye önünde karşılayarak çiçek taktim ettiler. Bir süre Kozlu Belediye Başkanlığı makamında Başkan Bektaş ve belediye Meclis üyeleri ile görüşen Vali Hacıbektaşoğlu İlçede yürütülen çalışmalar ile ilgili Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’tan bilgi aldı. Vali Hacıbektaşoğlu Kozlulu Esnaf ve Vatandaşlar ile bir araya geldi Ardından Başkan Bektaş ile birlikte Kozlu ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu sohbet ederek, hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diledi.(BKH)
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, ilçe ziyaretleri programı kapsamında Kozlu ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, ilçe ziyaretleri programı kapsamında Kozlu ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.
 
Vali Hacıbektaşoğlu İlk Olarak Kaymakam Ece Ve Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kozlu İlçe Kaymakamı Hüseyin Ece’yi ziyaret eden Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Kaymakam Ece ve daire müdürlerinin de katılımı ile Kozlu İlçesindeki köy ve mahalle muhtarları ile Kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi. Muhtarlardan gelen sorun, talep ve beklentileri dinledi. Vali Hacıbektaşoğlu, taleplerin değerlendirileceğini ifade ederek, köylere yapılacak yatırımların takipçisi olacağını dile getirdi.

Vali Hacıbektaşoğlu Kozlu Belediyesini Ziyaret Etti

Ardından Kozlu Belediye’sini ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu’nu Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Belediye Meclis Üyeleri Belediye önünde karşılayarak çiçek taktim ettiler.

Bir süre Kozlu Belediye Başkanlığı makamında Başkan Bektaş ve belediye Meclis üyeleri ile görüşen Vali Hacıbektaşoğlu İlçede yürütülen çalışmalar ile ilgili Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’tan bilgi aldı.

Vali Hacıbektaşoğlu Kozlulu Esnaf ve Vatandaşlar ile bir araya geldi

Ardından Başkan Bektaş ile birlikte Kozlu ilçe merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu sohbet ederek, hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diledi.(BKH)

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.