Sitenin sağında bir giydirme reklam

İş Bilenin, Kılıç Kuşananın

Zonguldak 15.04.2019 - 22:48, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7489+ kez okundu.
 

İş Bilenin, Kılıç Kuşananın

Karaveli İkinci kez İl Genel Meclisi Başkanı oluyor.
Ak Parti İl Başkanlığı’nda yapılan İl Genel Meclisi Grup Toplantısında, İl Genel Meclisi Başkanının Necdet Karaveli olması kararlaştırıldı. Geçtiğimiz dönemde de başarılı bir şekilde İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini ifa eden ve 31 Mart mahalli İdareler seçimlerinde partisinin başarısı için mücadele eden Karaveli’nin alınan grup kararı neticesinde16 Mart Salı günü yapılacak oylamada yeniden İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Karaveli İkinci kez İl Genel Meclisi Başkanı oluyor.

Ak Parti İl Başkanlığı’nda yapılan İl Genel Meclisi Grup Toplantısında, İl Genel Meclisi Başkanının Necdet Karaveli olması kararlaştırıldı.

Geçtiğimiz dönemde de başarılı bir şekilde İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini ifa eden ve 31 Mart mahalli İdareler seçimlerinde partisinin başarısı için mücadele eden Karaveli’nin alınan grup kararı neticesinde16 Mart Salı günü yapılacak oylamada yeniden İl Genel Meclisi Başkanlığına seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.