Sitenin sağında bir giydirme reklam

KIZILAY BAYRAMDA ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Gündem 24.04.2021 - 00:42, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7933+ kez okundu.
 

KIZILAY BAYRAMDA ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Kozlu Kızılay ve Kozlu gençlik spor ilçe ile birlikte pandemi sebebi ile kutlanamayan 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayramını geleceğimiz olan çocuklarımızın Kozlu merkez çevre köylerinde evlerinde ziyaret ederek ve çeşitli hediyeler vererek kutladıla
Kozlu Kızılay ve Kozlu gençlik spor ilçe ile birlikte pandemi sebebi ile kutlanamayan 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayramını geleceğimiz olan çocuklarımızın Kozlu merkez çevre köylerinde evlerinde ziyaret ederek ve çeşitli hediyeler vererek kutladılar. Kozlu Kızılay şube başkanı Ali Kaya yaptığı açıklamada;'' Bizler geleceğimiz olan çocuklarımızın asla üzülmelerini ve hüzünlenmelerini istemeyiz. Malesef bu pandemi sürecinde kutlanamayan ve çocuklarımıza Atamızın armağını olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramını meydanlarda geleceğimiz olan çocuklarımızla kutlamak isterdik. Bizler Kızılay ailesi olarak Kozlu Gençlik Spor ilçe ile birlikte ortaklaşa yapmış olduğumuz faaliyetler ile çocuklarımıza çeşitli hediyeler vererek bir nebze olsun yüzlerindeki tebessümü güler yüz ile canlandırmak için Kozlu merkez ve çevre köylerinde çocuklarımızla bir araya geldik. Buradan emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim''. diye konuştu.
Kozlu Kızılay ve Kozlu gençlik spor ilçe ile birlikte pandemi sebebi ile kutlanamayan 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayramını geleceğimiz olan çocuklarımızın Kozlu merkez çevre köylerinde evlerinde ziyaret ederek ve çeşitli hediyeler vererek kutladıla

Kozlu Kızılay ve Kozlu gençlik spor ilçe ile birlikte pandemi sebebi ile kutlanamayan 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayramını geleceğimiz olan çocuklarımızın Kozlu merkez çevre köylerinde evlerinde ziyaret ederek ve çeşitli hediyeler vererek kutladılar.

Kozlu Kızılay şube başkanı Ali Kaya yaptığı açıklamada;'' Bizler geleceğimiz olan çocuklarımızın asla üzülmelerini ve hüzünlenmelerini istemeyiz. Malesef bu pandemi sürecinde kutlanamayan ve çocuklarımıza Atamızın armağını olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramını meydanlarda geleceğimiz olan çocuklarımızla kutlamak isterdik. Bizler Kızılay ailesi olarak Kozlu Gençlik Spor ilçe ile birlikte ortaklaşa yapmış olduğumuz faaliyetler ile çocuklarımıza çeşitli hediyeler vererek bir nebze olsun yüzlerindeki tebessümü güler yüz ile canlandırmak için Kozlu merkez ve çevre köylerinde çocuklarımızla bir araya geldik. Buradan emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim''. diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.