Sitenin sağında bir giydirme reklam

KALP ROMATİZMASI VE DOMUZDAN ELDE EDİLEN KALP KAPAĞI KULLANIMI

MAKALELER 19.11.2020 - 02:37, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4385+ kez okundu.
 

KALP ROMATİZMASI VE DOMUZDAN ELDE EDİLEN KALP KAPAĞI KULLANIMI

Sosyokültürel ve ekonomik geri kalmışlık birçok hastalığın tedavisinde geri kalma nedeni olur.  Birçok hastalığın da nedeni olur.  Bunlardan biri de Beta hemolitik streptokok adlı bir bakterinin enfeksiyonları genellikle boğazda yer alıp ateşli ve bademciklerde beyaz iltihap odakları oluşturup ilaçla veya kendiliğinden geçebilen bir üst solunum yolu enfeksiyonu yapar.    MAKALENİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...        
Sosyokültürel ve ekonomik geri kalmışlık birçok hastalığın tedavisinde geri kalma nedeni olur. 
Birçok hastalığın da nedeni olur. 
Bunlardan biri de Beta hemolitik streptokok adlı bir bakterinin enfeksiyonları genellikle boğazda yer alıp ateşli ve bademciklerde beyaz iltihap odakları oluşturup ilaçla veya kendiliğinden geçebilen bir üst solunum yolu enfeksiyonu yapar. 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.