Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARAMAN HERKESİ ŞENLİĞE DAVET ETTİ

Kültür 15.05.2015 - 18:30, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8042+ kez okundu.
 

KARAMAN HERKESİ ŞENLİĞE DAVET ETTİ

Zonguldak’ta Yeniceliler Derneği 11. Kır Şenliğinin 31 Mayıs tarihinde yapılacağı ifade edildi.
Zonguldak’ta Yeniceliler Derneği 11. Kır Şenliğinin  31 Mayıs tarihinde yapılacağı ifade edildi. Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman genç yaşlı herkesi Şenliğe davet ettiğini dile getirerek şunları söyledi; “Yeniceliler Derneği 11. Kır Şenliğini bu yıl 31 Mayıs 2015 Pazar günü Çaydeğirmeni Mesire yerinde yapacağız.Her yıl düzenlediğimiz kır şenliğinin bu yıl 11.ncisini yapacağız. Etkinliğimizde, gün boyunca müzik ziyafeti, öğlen yemeği ikramı, orman köylülerinin temsili geçişi, yöresel ürünlerimizin tanımı at ve fayton binme, sürpriz gösteriler ile Ramazan Çelik konseri gerçekleştirilecek. Şenliğimize katılmak isteyenler için İlçelerimiz ve Yenice ile Zonguldak il merkezimizden araç kaldırılacaktır. Şenliğimize tüm Zonguldak ve Yenice halkını bekliyoruz”dedi. (BKH)  
Zonguldak’ta Yeniceliler Derneği 11. Kır Şenliğinin 31 Mayıs tarihinde yapılacağı ifade edildi.

Zonguldak’ta Yeniceliler Derneği 11. Kır Şenliğinin  31 Mayıs tarihinde yapılacağı ifade edildi.

Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman genç yaşlı herkesi Şenliğe davet ettiğini dile getirerek şunları söyledi; “Yeniceliler Derneği 11. Kır Şenliğini bu yıl 31 Mayıs 2015 Pazar günü Çaydeğirmeni Mesire yerinde yapacağız.Her yıl düzenlediğimiz kır şenliğinin bu yıl 11.ncisini yapacağız. Etkinliğimizde, gün boyunca müzik ziyafeti, öğlen yemeği ikramı, orman köylülerinin temsili geçişi, yöresel ürünlerimizin tanımı at ve fayton binme, sürpriz gösteriler ile Ramazan Çelik konseri gerçekleştirilecek. Şenliğimize katılmak isteyenler için İlçelerimiz ve Yenice ile Zonguldak il merkezimizden araç kaldırılacaktır. Şenliğimize tüm Zonguldak ve Yenice halkını bekliyoruz”dedi. (BKH)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.