Sitenin sağında bir giydirme reklam

KASAPOĞLU'NU GÖZYAŞLARIYLA UĞURLADIK

Ereğli 16.05.2016 - 15:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7689+ kez okundu.
 

KASAPOĞLU'NU GÖZYAŞLARIYLA UĞURLADIK

 Geçirdiği kalp kriziyle hayata veda eden Kdz Ereğli basın camiasının sevilen ismi gazeteci Yalçın Kasapoğlu, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede başta Ereğli basını olmak üzere, Zonguldak ve ilçelerinden çok sayıda gazeteci hazır bulundu. Ereğli' de basın camiasına uzun yıllar hizmet eden, Ereğli Sahil Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Gazeteci Serpil (Demir) Kasapoğlu’nun eşi, antrenör Güven Kasapoğlu’nun ağabeyi, meslektaşları arasında güler yüzü ve dost canlılığı ile bilinen ve herkese 'Şekerim' diye hitap eden gazeteci Yalçın Kasapoğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti. Acı haberi alan gazeteci eşi Serpil Kasapoğlu ve aile fertleri göz yaşlarına boğuldu. 54 yaşında hayata veda eden Kasapoğlu'nun cenazesi Anadolu Hastanesinden alınarak Belediye Cenaze Hizmetleri Müdürlüğüne götürüldü. Kasapoğlu'nun cenazesinin Cumartesi günü saat 10.00' da Göçmenler Mahallesindeki Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü Hizmet binasından alınıp, Elmatepe Mahallesinde evine götürülerek, helallik alındı.Ereğli Belediyesi Cenaze İşleri Müdürü Metin Avcı’nın kıldırdığı cenaze namazına Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, çok sayıda siyasetçi, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve Kasapoğlu ailesinin eş, dost ve akrabaları katıldı. Cenaze namazı sırasında Kasapoğlu’nun tabutunun üstüne ömrü boyunca yaptığı mesleğini simgeleyen Fotoğraf Makinesi konuldu.Yalçın Kasapoğlu, cenaze namazının ardından şehir mezarlığında defnedildi.Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak meslektaşımız, arkadaşımız, büyüğümüz Yalçın Kasapoğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

 Geçirdiği kalp kriziyle hayata veda eden Kdz Ereğli basın camiasının sevilen ismi gazeteci Yalçın Kasapoğlu, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede başta Ereğli basını olmak üzere, Zonguldak ve ilçelerinden çok sayıda gazeteci hazır bulundu.

Ereğli' de basın camiasına uzun yıllar hizmet eden, Ereğli Sahil Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Gazeteci Serpil (Demir) Kasapoğlu’nun eşi, antrenör Güven Kasapoğlu’nun ağabeyi, meslektaşları arasında güler yüzü ve dost canlılığı ile bilinen ve herkese 'Şekerim' diye hitap eden gazeteci Yalçın Kasapoğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti.
Acı haberi alan gazeteci eşi Serpil Kasapoğlu ve aile fertleri göz yaşlarına boğuldu. 54 yaşında hayata veda eden Kasapoğlu'nun cenazesi Anadolu Hastanesinden alınarak Belediye Cenaze Hizmetleri Müdürlüğüne götürüldü. Kasapoğlu'nun cenazesinin Cumartesi günü saat 10.00' da Göçmenler Mahallesindeki Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü Hizmet binasından alınıp, Elmatepe Mahallesinde evine götürülerek, helallik alındı.
Ereğli Belediyesi Cenaze İşleri Müdürü Metin Avcı’nın kıldırdığı cenaze namazına Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri, çok sayıda siyasetçi, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve Kasapoğlu ailesinin eş, dost ve akrabaları katıldı. Cenaze namazı sırasında Kasapoğlu’nun tabutunun üstüne ömrü boyunca yaptığı mesleğini simgeleyen Fotoğraf Makinesi konuldu.
Yalçın Kasapoğlu, cenaze namazının ardından şehir mezarlığında defnedildi.
Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak meslektaşımız, arkadaşımız, büyüğümüz Yalçın Kasapoğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.