Sitenin sağında bir giydirme reklam

KGC BAŞKANI KARDEŞ DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Kozlu 22.10.2020 - 01:40, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3560+ kez okundu.
 

KGC BAŞKANI KARDEŞ DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı  Tansel Kardeş 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesi ile yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Kardeş mesajında şunları dile getirdi; ‘Dünya'nın neresinde olursa olsun, kamunun haber alma ihtiyacına hizmet amacı ile canı pahasına haber peşinde koşan tüm meslektaşlarımın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutluyorum’dedi.(BKH)  
Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı  Tansel Kardeş 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesi ile yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.
Kardeş mesajında şunları dile getirdi;
‘Dünya'nın neresinde olursa olsun, kamunun haber alma ihtiyacına hizmet amacı ile canı pahasına haber peşinde koşan tüm meslektaşlarımın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutluyorum’dedi.(BKH)  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.