Sitenin sağında bir giydirme reklam

Köprü hizmete açıldı

Kozlu 23.10.2020 - 01:04, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3391+ kez okundu.
 

Köprü hizmete açıldı

Devlet Su İşleri (DSİ) ile Kozlu Belediyesi’nin ortaklaşa yapımına başladığı, Kozlu Yeni Sanayi Sitesi Köprüsü tamamlanarak ulaşıma açıldı. Belediyenin hizmete açtığı köprü Yeni Sanayi Sitesi’ndeki esnaf ve sanatkarların yanı sına İhsaniye, Kılıç, Güney ve Taşbaca mahallelerine de bağlantı yolu olarak ulaşım hizmeti verecek. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Yeni Sanayi Sitesi Köprüsü’nün ulaşım hizmetine açılması sonrasında esnaf ve sanatkarları ziyaret etti. Kozlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Zeki Uludüz başta olmak üzere esnaf ve sanatkarlar köprünün ulaşımına açılmasında katkısı olan Başkan Ali Bektaş’a teşekkür etti.

Devlet Su İşleri (DSİ) ile Kozlu Belediyesi’nin ortaklaşa yapımına başladığı, Kozlu Yeni Sanayi Sitesi Köprüsü tamamlanarak ulaşıma açıldı.

Belediyenin hizmete açtığı köprü Yeni Sanayi Sitesi’ndeki esnaf ve sanatkarların yanı sına İhsaniye, Kılıç, Güney ve Taşbaca mahallelerine de bağlantı yolu olarak ulaşım hizmeti verecek.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Yeni Sanayi Sitesi Köprüsü’nün ulaşım hizmetine açılması sonrasında esnaf ve sanatkarları ziyaret etti. Kozlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Zeki Uludüz başta olmak üzere esnaf ve sanatkarlar köprünün ulaşımına açılmasında katkısı olan Başkan Ali Bektaş’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.