Sitenin sağında bir giydirme reklam

KÖPRÜDE MUTLU SON

Kozlu 22.01.2020 - 13:44, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7773+ kez okundu.
 

KÖPRÜDE MUTLU SON

Sanayi Sitesi Esnafı Adına Başkan Bektaş’a Teşekkür Etti.
Kozlu Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Zeki Uludüz, yapımı kısa sürede tamamlanma aşamasına gelen Kozlu Sanayi Sitesi Köprüsü ile ilgili Sanayi Sitesi esnafı adına Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a teşekkür etti. Kozlu Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Zeki Uludüz; ‘Kozlu Sanayi Sitemiz Köprüsünün yapımı için gerekli olan demirleri temin ederek DSİ’ye teslim edip, köprümüzün yapımını gerçekleştirdiği için Belediye Başkanımız Sayın Ali Bektaş’a minnet ve teşekkürlerimizi Sanayi sitesi esnafları olarak ifade ediyoruz.’ Şeklindeki açıklamaları ile sanayi sitesi esnafının duygularını dile getirdi. Kozlu Sanayi Sitesi’nin iş hacmini doğrudan etkileyecek olan Kılıç yol ayrımı noktasına bağlantı sağlayan köprünün yapımı önceki dönem Belediye Yönetiminin katkıları başlatılmış olmasına rağmen yarım kalmıştı. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın seçim vaatleri arasında da yer alan Sanayi Köprüsünün yapımının tamamlanması göreve geldikten 9 ay gibi kısa bir süre içerisinde DSİ tarafından tamamlanması Sanayi esnafında büyük mutluluk yarattı. Kozlu Belediyesi Köprünün yapımında demir ihtiyacının büyük bir kısmını karşılayarak, çalışmalara destek verdi.(BKH)
Sanayi Sitesi Esnafı Adına Başkan Bektaş’a Teşekkür Etti.

Kozlu Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Zeki Uludüz, yapımı kısa sürede tamamlanma aşamasına gelen Kozlu Sanayi Sitesi Köprüsü ile ilgili Sanayi Sitesi esnafı adına Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a teşekkür etti.

Kozlu Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Zeki Uludüz;

‘Kozlu Sanayi Sitemiz Köprüsünün yapımı için gerekli olan demirleri temin ederek DSİ’ye teslim edip, köprümüzün yapımını gerçekleştirdiği için Belediye Başkanımız Sayın Ali Bektaş’a minnet ve teşekkürlerimizi Sanayi sitesi esnafları olarak ifade ediyoruz.’ Şeklindeki açıklamaları ile sanayi sitesi esnafının duygularını dile getirdi.

Kozlu Sanayi Sitesi’nin iş hacmini doğrudan etkileyecek olan Kılıç yol ayrımı noktasına bağlantı sağlayan köprünün yapımı önceki dönem Belediye Yönetiminin katkıları başlatılmış olmasına rağmen yarım kalmıştı.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın seçim vaatleri arasında da yer alan Sanayi Köprüsünün yapımının tamamlanması göreve geldikten 9 ay gibi kısa bir süre içerisinde DSİ tarafından tamamlanması Sanayi esnafında büyük mutluluk yarattı. Kozlu Belediyesi Köprünün yapımında demir ihtiyacının büyük bir kısmını karşılayarak, çalışmalara destek verdi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.