Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU’DA MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

Kozlu 22.10.2020 - 00:43, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 2724+ kez okundu.
 

KOZLU’DA MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

Zonguldak’ın Kozlu ilçesi’nde 19 Ekim Muhtarlar Günü, Kozlu törenle kutlandı.  Köy ve mahalle muhtarlarıyla birlikte Kozlu Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapan Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Oda, saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşını okudular. Ardından tören sona erdi. Törene; Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, AK Parti Kozlu İl Genel Meclisi Üyesi Kerim Yılmaz ve daire müdürleri de katıldı.
Zonguldak’ın Kozlu ilçesi’nde 19 Ekim Muhtarlar Günü, Kozlu törenle kutlandı. 
Köy ve mahalle muhtarlarıyla birlikte Kozlu Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapan Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Oda, saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşını okudular. Ardından tören sona erdi.
Törene; Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, AK Parti Kozlu İl Genel Meclisi Üyesi Kerim Yılmaz ve daire müdürleri de katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.