Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU GENÇLİK MERKEZİ KIZILAYI ZİYARET ETTİ

Kozlu 06.11.2020 - 14:07, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3959+ kez okundu.
 

KOZLU GENÇLİK MERKEZİ KIZILAYI ZİYARET ETTİ

Kozlu Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleriyle Türk Kızılay’ının Her Daim Yanında 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftasında Kozlu Gençlik Merkezi gönüllü gençleriyle birlikte Türk Kızılay Kozlu şubesini ziyaret etti. Kurumun yürüttüğü insani yardım faaliyetleriyle ilgili gençlere bilgiler verilerek gönüllüğünün ve yardımlaşmamın önemi üzerine farkındalık oluşturuldu. Kozlu Gençlik Merkezi Müdürü Akif Başdağ “ Gençlerimizin sağ duyusu ve duyarlılığı sayesinde Türk Kızılay ile birlikte çok güzel işlere imza atacağız” diyerek gelecek dönemlerde yapılacak faaliyetler hakkında Kızılay başkanı Ali Kaya’yla istişarede bulundu.Kızılay Kozlu Şubesi Başkanı, Kozlu Gençlik Merkezi’ne ziyaretinden ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.
Kozlu Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleriyle Türk Kızılay’ının Her Daim Yanında
29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftasında Kozlu Gençlik Merkezi gönüllü gençleriyle birlikte Türk Kızılay Kozlu şubesini ziyaret etti. Kurumun yürüttüğü insani yardım faaliyetleriyle ilgili gençlere bilgiler verilerek gönüllüğünün ve yardımlaşmamın önemi üzerine farkındalık oluşturuldu. Kozlu Gençlik Merkezi Müdürü Akif Başdağ “ Gençlerimizin sağ duyusu ve duyarlılığı sayesinde Türk Kızılay ile birlikte çok güzel işlere imza atacağız” diyerek gelecek dönemlerde yapılacak faaliyetler hakkında Kızılay başkanı Ali Kaya’yla istişarede bulundu.Kızılay Kozlu Şubesi Başkanı, Kozlu Gençlik Merkezi’ne ziyaretinden ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.