Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU’YA OKUL MÜJDESİ

Kozlu 22.12.2021 - 23:56, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4148+ kez okundu.
 

KOZLU’YA OKUL MÜJDESİ

Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi’nin Fatih Sitesi’ndeki İlköğretim Okullarının kapasite yetersizliğinden kaynaklanan yeni okul yapılmasına dair ısrarlı çalışmaları sonuç verdi.
Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi’nin Fatih Sitesi’ndeki İlköğretim  Okullarının kapasite yetersizliğinden kaynaklanan yeni okul yapılmasına dair ısrarlı çalışmaları sonuç verdi. Kozlu Fatih Sitesi’nde Kocatepe İlkokulu, Kozlu Ortaokulu ve Kozlu Lisesi’nin yer aldığı bölgedeki nüfus yoğunluğu ve aşırı talepten kaynaklanan Okul ve derslik yetersizliğinin zorunlu kıldığı ikili eğitimin önüne geçmek amacı ile Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi’nin defalarca talimat vermesi ve Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün konu ile ilgili çalışmaları sonucunda her seferinde çeşitli prosedürlere takılarak çözümsüz kalan yeni okul yapılmasına dair çalışmalarda çözüm sağlandı. Geçtiğimiz hafta Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın Kozlu Kocatepe İlkokulu ve Kozlu Ortaokulu’ndaki kütüphane açılışı sonrasında Kaymakam Ergi’nin konuyu tekrar Vali Tutulmaz’a açması ve Vali Tutulmaz, Kaymakam Ergi, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan,Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök ve Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz’ın birlikte Fatih Sitesi’ndeki atıl vaziyette olan park alanında Okul yapılması amacı ile yaptıkları incelemede Vali Mustafa Tutulmaz talimat vererek prosedürlere takılmadan gerekenlerin yapılması ve bir an önce okul yapımına başlanılması için çalışmalara hız verilmesini söyledi. Konu ile ilgili her türlü kolaylığı sağlayacağı sözünü veren Vali Tutulmaz’ın talimatı Kozlu’ya yeni bir okul müjdesi olarak kabul edildi.(BKH)
Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi’nin Fatih Sitesi’ndeki İlköğretim Okullarının kapasite yetersizliğinden kaynaklanan yeni okul yapılmasına dair ısrarlı çalışmaları sonuç verdi.

Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi’nin Fatih Sitesi’ndeki İlköğretim  Okullarının kapasite yetersizliğinden kaynaklanan yeni okul yapılmasına dair ısrarlı çalışmaları sonuç verdi.

Kozlu Fatih Sitesi’nde Kocatepe İlkokulu, Kozlu Ortaokulu ve Kozlu Lisesi’nin yer aldığı bölgedeki nüfus yoğunluğu ve aşırı talepten kaynaklanan Okul ve derslik yetersizliğinin zorunlu kıldığı ikili eğitimin önüne geçmek amacı ile Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi’nin defalarca talimat vermesi ve Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün konu ile ilgili çalışmaları sonucunda her seferinde çeşitli prosedürlere takılarak çözümsüz kalan yeni okul yapılmasına dair çalışmalarda çözüm sağlandı.

Geçtiğimiz hafta Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın Kozlu Kocatepe İlkokulu ve Kozlu Ortaokulu’ndaki kütüphane açılışı sonrasında Kaymakam Ergi’nin konuyu tekrar Vali Tutulmaz’a açması ve Vali Tutulmaz, Kaymakam Ergi, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan,Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök ve Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz’ın birlikte Fatih Sitesi’ndeki atıl vaziyette olan park alanında Okul yapılması amacı ile yaptıkları incelemede Vali Mustafa Tutulmaz talimat vererek prosedürlere takılmadan gerekenlerin yapılması ve bir an önce okul yapımına başlanılması için çalışmalara hız verilmesini söyledi. Konu ile ilgili her türlü kolaylığı sağlayacağı sözünü veren Vali Tutulmaz’ın talimatı Kozlu’ya yeni bir okul müjdesi olarak kabul edildi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.