Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kozlu Belediyesi Duyarsız Kalmadı

Kozlu 16.05.2019 - 18:31, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7161+ kez okundu.
 

Kozlu Belediyesi Duyarsız Kalmadı

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi, Hürriyet caddesi üzerinde bulunan kavaklık parkında art niyetli kişilerce oluşturulan tahribatın Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Tansel Kardeş tarafından sosyal medya hesabından paylaşılmasının ardından, Kozlu Belediyesi Başkanı Ali Bektaş ve Başkan Yardımcıları Hüseyin Yılmaz, Şaban Bilgin’in talimatları ile Kavaklık Parkta incelemelerde bulunan Belediyeye bağlı ekipler, aynı gün içerisinde onarım ve bakım çalışmalarına başladılar. Kavaklık Park’ta haince tahrip edilen çöp kovalarının yerine yenileri konuldu, tahrip edilen yerlerinden sökülen ikaz levhaları yerlerine yerleştirildi, tehlike arz eden elektrik kabloları güvenlik altına alındı. Çevre sakinleri ve vatandaşlar, duyarlılığından dolayı, Kozlu Belediyesi yetkililerine teşekkür ederken, art niyetli kişilerin devlet malına tekrar zarar verememeleri ya da zarar verenlerin tespit edilerek cezalandırılması adına parka güvenlik kamera sistemi takılması talebinde bulundular. İşte Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Tansel Kardeş’in sosyal medya hesabındaki o paylaşımı;

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi, Hürriyet caddesi üzerinde bulunan kavaklık parkında art niyetli kişilerce oluşturulan tahribatın Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Tansel Kardeş tarafından sosyal medya hesabından paylaşılmasının ardından, Kozlu Belediyesi Başkanı Ali Bektaş ve Başkan Yardımcıları Hüseyin Yılmaz, Şaban Bilgin’in talimatları ile Kavaklık Parkta incelemelerde bulunan Belediyeye bağlı ekipler, aynı gün içerisinde onarım ve bakım çalışmalarına başladılar.

Kavaklık Park’ta haince tahrip edilen çöp kovalarının yerine yenileri konuldu, tahrip edilen yerlerinden sökülen ikaz levhaları yerlerine yerleştirildi, tehlike arz eden elektrik kabloları güvenlik altına alındı.

Çevre sakinleri ve vatandaşlar, duyarlılığından dolayı, Kozlu Belediyesi yetkililerine teşekkür ederken, art niyetli kişilerin devlet malına tekrar zarar verememeleri ya da zarar verenlerin tespit edilerek cezalandırılması adına parka güvenlik kamera sistemi takılması talebinde bulundular.

İşte Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Tansel Kardeş’in sosyal medya hesabındaki o paylaşımı;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.