Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kozlu Belediyesi Yasta!

Kozlu 15.12.2019 - 14:13, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3732+ kez okundu.
 

Kozlu Belediyesi Yasta!

Başkan Yardımcısı Bilgin yaşama tutunamadı
Kozlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Bilgin yaşamını yitirdi. Yaklaşık 2 ay kadar önce beynine emboli atması sonucu beyin kanaması geçiren ve Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan Şaban Bilgin(52)bugün öğle saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti. Başkan Yardımcısı Şaban Bilgin'in acı haberini şehir dışında alan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, 'acımız tarifsiz! Kardeşimizi, yol arkadaşımızı, mesai arkadaşımızı, çok değerli bir dostu kaybettik. Kozlumuzun başı sağolsun'dedi. Merhum Şaban Bilgin'in cenaze programı ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.(BKH) 
Başkan Yardımcısı Bilgin yaşama tutunamadı

Kozlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Bilgin yaşamını yitirdi.

Yaklaşık 2 ay kadar önce beynine emboli atması sonucu beyin kanaması geçiren ve Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınan Şaban Bilgin(52)bugün öğle saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti.

Başkan Yardımcısı Şaban Bilgin'in acı haberini şehir dışında alan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, 'acımız tarifsiz! Kardeşimizi, yol arkadaşımızı, mesai arkadaşımızı, çok değerli bir dostu kaybettik. Kozlumuzun başı sağolsun'dedi.

Merhum Şaban Bilgin'in cenaze programı ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.