Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU BELEDİYESİNDE 10 ŞİDDETİNDE DEPREM

Kozlu 04.10.2019 - 23:34, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3602+ kez okundu.
 

KOZLU BELEDİYESİNDE 10 ŞİDDETİNDE DEPREM

Başkan Bektaş: Aklanıpta gelin!
Başkan Bektaş: Aklanıpta gelin! Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, önceki dönemde ismi şaibeli olarak nitelendirilen ve hala inceleme aşamasında olan uygulamalara karışmış,içlerinde çok sayıda daire müdürü ve birim amirinin de bulunduğu personeli açığa aldı. Açığa alma yazılarının bulunduğu sarı zarflar hafta sonu itibari ile muhataplarına tebliğ edildi. Açığa alma kararı ile ilgili itirazlara karşı kararlı tutumundan taviz vermeyen Başkan Bektaş, kendisini kararından vazgeçirmek için ricada bulunanlara, ‘Aklanıpta gelin’diyerek, kararlılığını ifade ettiği ileri sürüldü.(BKH)
Başkan Bektaş: Aklanıpta gelin!

Başkan Bektaş: Aklanıpta gelin!

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, önceki dönemde ismi şaibeli olarak nitelendirilen ve hala inceleme aşamasında olan uygulamalara karışmış,içlerinde çok sayıda daire müdürü ve birim amirinin de bulunduğu personeli açığa aldı.

Açığa alma yazılarının bulunduğu sarı zarflar hafta sonu itibari ile muhataplarına tebliğ edildi.

Açığa alma kararı ile ilgili itirazlara karşı kararlı tutumundan taviz vermeyen Başkan Bektaş, kendisini kararından vazgeçirmek için ricada bulunanlara, ‘Aklanıpta gelin’diyerek, kararlılığını ifade ettiği ileri sürüldü.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.