Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kozlu Belediyesinin borcu!..

Gündem 23.05.2019 - 21:57, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7857+ kez okundu.
 

Kozlu Belediyesinin borcu!..

Mazbatası iptal edilen, İstanbul’un seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu önceki gün katıldığı bir televizyon programında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki israfa dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İmamoğlu 16 milyon 500 bin nüfuslu İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin borcunun 753 Milyon TL olduğunu ifade etti. Bunu neden mi yazıyorum? Okuyucularımız mukayese etsin diye! 16 milyon 500 bin nüfuslu İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin borcu 753 milyon, Sadece 40 bin nüfuslu Kozlu Belediyesi’nin borcu 265 milyon! Sanırım rantın, yolsuzluğun ve talanın boyutları bu kıyaslamadan sonra açıkça görülebiliyordur,  Öyle değil mi?

Mazbatası iptal edilen, İstanbul’un seçilmiş Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu önceki gün katıldığı bir televizyon programında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki israfa dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu 16 milyon 500 bin nüfuslu İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin borcunun 753 Milyon TL olduğunu ifade etti.

Bunu neden mi yazıyorum?

Okuyucularımız mukayese etsin diye!

16 milyon 500 bin nüfuslu İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin borcu 753 milyon,

Sadece 40 bin nüfuslu Kozlu Belediyesi’nin borcu 265 milyon!

Sanırım rantın, yolsuzluğun ve talanın boyutları bu kıyaslamadan sonra açıkça görülebiliyordur, 

Öyle değil mi?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.