Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU ENGELLİLER DERNEĞİNDEN KAYNAŞMA YEMEĞİ

Gündem 19.06.2015 - 16:56, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7819+ kez okundu.
 

KOZLU ENGELLİLER DERNEĞİNDEN KAYNAŞMA YEMEĞİ

Kozlu Engelliler Derneği üyeleriyle ve davetlilerle kaynaşma yemeği düzenledi.
Kozlu Engelliler Derneği üyeleriyle ve davetlilerle kaynaşma yemeği düzenledi.Kozlu Engelliler Derneği 13 Haziran 2015 Cumartesi günü Değirmenağzı sahilinde tesislerde Ramazan Ayı öncesi kaynaşma yemeği düzenledi. Öğlen saatlerinde başlayan yeme-içme ve sohbet akşam saatlerine kadar devam etti.Kaynaşma yemeğinde Zonguldak MHP Milletvekili Adayı Meral Aydoğan Demirbaş, Zonguldak MHP İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, yardımcıları Bilge Esen, Sevda Demir, Zonguldak Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Şirin ve çok sayıda davetli katıldı.Organizasyonu düzenleyen Kozlu Engelliler Derneği Başkanı İsmail Dilbaz ve Yardımcısı Umut Fidan ;“Ramazan Ayı öncesinde böyle bir kaynaşma ve dayanışma yemeği düzenledik. Ramazandan sonra da bu gibi etkinlilerimizle engellilere yönelik hizmetlerimiz durmaksızın devam edecektir. Organizasyonun ve yiyeceklerin hazırlanmasında emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Bizleri yalnız bırakmayan davetlilerimize ve basın mensuplarına da ayrıca teşekkür ederiz.”dedi.(BKH)
Kozlu Engelliler Derneği üyeleriyle ve davetlilerle kaynaşma yemeği düzenledi.

Kozlu Engelliler Derneği üyeleriyle ve davetlilerle kaynaşma yemeği düzenledi.
Kozlu Engelliler Derneği 13 Haziran 2015 Cumartesi günü Değirmenağzı sahilinde tesislerde Ramazan Ayı öncesi kaynaşma yemeği düzenledi. Öğlen saatlerinde başlayan yeme-içme ve sohbet akşam saatlerine kadar devam etti.
Kaynaşma yemeğinde Zonguldak MHP Milletvekili Adayı Meral Aydoğan Demirbaş, Zonguldak MHP İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, yardımcıları Bilge Esen, Sevda Demir, Zonguldak Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Şirin ve çok sayıda davetli katıldı.
Organizasyonu düzenleyen Kozlu Engelliler Derneği Başkanı İsmail Dilbaz ve Yardımcısı Umut Fidan ;“Ramazan Ayı öncesinde böyle bir kaynaşma ve dayanışma yemeği düzenledik. Ramazandan sonra da bu gibi etkinlilerimizle engellilere yönelik hizmetlerimiz durmaksızın devam edecektir. Organizasyonun ve yiyeceklerin hazırlanmasında emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Bizleri yalnız bırakmayan davetlilerimize ve basın mensuplarına da ayrıca teşekkür ederiz.”dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.