Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kozlu İlçe Emniyet Müdürü Akcan İl emniyet Müdür Yardımcısı Oldu

Zonguldak 11.01.2020 - 00:51, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8543+ kez okundu.
 

Kozlu İlçe Emniyet Müdürü Akcan İl emniyet Müdür Yardımcısı Oldu

Kozlunun başarılı ve sevilen İlçe emniyet Müdürü Zafer Akcan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Oldu.
10 Ocak'ta Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki atamalar ve görev değişiklikleri ile birlikte halen Kozlu lçesi emniyet Müdürü olarak görev yapan ve İlçedeki başarılı çalışmaları ile her kesimin takdirini ve sevgisini kazanmış İlçe emniyet Müdürü Zafer Akcan Zonguldak İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Zafer Akcan Müdüre yeni görevinde başarılar dileriz. 
Kozlunun başarılı ve sevilen İlçe emniyet Müdürü Zafer Akcan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Oldu.

10 Ocak'ta Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki atamalar ve görev değişiklikleri ile birlikte halen Kozlu lçesi emniyet Müdürü olarak görev yapan ve İlçedeki başarılı çalışmaları ile her kesimin takdirini ve sevgisini kazanmış İlçe emniyet Müdürü Zafer Akcan Zonguldak İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak Zafer Akcan Müdüre yeni görevinde başarılar dileriz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.