Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU KAYMAKAMLIĞI ‘BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM’ PROJESİNİN 3’ÜNCÜSÜ GERÇEKLEŞTİRDİ

Kültür 08.06.2016 - 21:35, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8033+ kez okundu.
 

KOZLU KAYMAKAMLIĞI ‘BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM’ PROJESİNİN 3’ÜNCÜSÜ GERÇEKLEŞTİRDİ

Kozlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, 3-13 yaş aralığındaki şehit, gazi ve maden şehidi aileleri çocukları ile öksüz, yetim ve engelli çocuklar için 1 yıl boyunca uygulanması planlanan  “Bugün Benim Doğum Günüm”  projesinin üçüncüsü gerçekleştirildi. Proje kapsamında; Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ile kurum amirleri, öğretmenler ve SYDV mütevelli heyeti üyelerince aileler evlerinde ziyaret edilerek, çocukların doğum günü hediyelerine ilişkin talepleri alınarak, doğum günü etkinliğine davet edildiler. Kozlu’da özel bir restoranda üçüncüsü gerçekleştirilen Doğum Günü Etkinlik Programına Kozlu İlçe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Belediye Başkan Vekili Fikret Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Yılmaz, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’ in eşi Şahizer Şahin, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, İlçe Vakıf Müdürü Fatma Özdoğan, İlçe daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, Kozlu SYD Vakfı mütevelli heyeti üyeleri, ilçemizdeki şehit, gazi ve maden şehidi ailelerinin çocukları ile öksüz, yetim engelli çocukların aileleri ve arkadaşları katıldı. Doğum Günü Programında çocuklar midilli ve ata bindiler, animasyon ekibi ile trambolin, bowling, dart, yüz boyama, balon köpüğü ve çeşitli oyunlar oynayarak doğum günü çocuğu olmanın ve bunu arkadaşları, öğretmenleri, okul müdürleri, ilçede görev yapan yöneticiler ve aileleri ile birlikte zaman geçirmenin gururu ve sevinciyle etkinlik süresince mutlu bir şekilde doyasıya eğlendiler. Daha sonra kendileri için hazırlanan doğum günü pastası, Kaymakam Ahmet Karakaya, konuklar ve çocuklar ve aileleri eşliğinde kesildi. Ardından proje kapsamındaki çocukların evlerine yapılan ziyaretlerde kendilerine verilen dilek kartlarında belirttikleri hediyeler Kaymakam Karakaya ve misafirlerin eşliğinde çocuklara verildi. Doğum günü kutlanan çocuklar, arkadaşları ve aileleri ile gönüllerince eğlendiler. Bugün benim doğum günüm projesinin yıl sonuna kadar devam edeceği bildirildi.(BKH)

Kozlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, 3-13 yaş aralığındaki şehit, gazi ve maden şehidi aileleri çocukları ile öksüz, yetim ve engelli çocuklar için 1 yıl boyunca uygulanması planlanan  “Bugün Benim Doğum Günüm”  projesinin üçüncüsü gerçekleştirildi.

Proje kapsamında; Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ile kurum amirleri, öğretmenler ve SYDV mütevelli heyeti üyelerince aileler evlerinde ziyaret edilerek, çocukların doğum günü hediyelerine ilişkin talepleri alınarak, doğum günü etkinliğine davet edildiler.

Kozlu’da özel bir restoranda üçüncüsü gerçekleştirilen Doğum Günü Etkinlik Programına Kozlu İlçe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Belediye Başkan Vekili Fikret Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Yılmaz, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’ in eşi Şahizer Şahin, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, İlçe Vakıf Müdürü Fatma Özdoğan, İlçe daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, Kozlu SYD Vakfı mütevelli heyeti üyeleri, ilçemizdeki şehit, gazi ve maden şehidi ailelerinin çocukları ile öksüz, yetim engelli çocukların aileleri ve arkadaşları katıldı.

Doğum Günü Programında çocuklar midilli ve ata bindiler, animasyon ekibi ile trambolin, bowling, dart, yüz boyama, balon köpüğü ve çeşitli oyunlar oynayarak doğum günü çocuğu olmanın ve bunu arkadaşları, öğretmenleri, okul müdürleri, ilçede görev yapan yöneticiler ve aileleri ile birlikte zaman geçirmenin gururu ve sevinciyle etkinlik süresince mutlu bir şekilde doyasıya eğlendiler. Daha sonra kendileri için hazırlanan doğum günü pastası, Kaymakam Ahmet Karakaya, konuklar ve çocuklar ve aileleri eşliğinde kesildi. Ardından proje kapsamındaki çocukların evlerine yapılan ziyaretlerde kendilerine verilen dilek kartlarında belirttikleri hediyeler Kaymakam Karakaya ve misafirlerin eşliğinde çocuklara verildi. Doğum günü kutlanan çocuklar, arkadaşları ve aileleri ile gönüllerince eğlendiler. Bugün benim doğum günüm projesinin yıl sonuna kadar devam edeceği bildirildi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.