Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU ORTAOKULU KIZILAYA KAN BAĞIŞA KAMPANYASI

Eğitim 24.02.2019 - 19:35, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7641+ kez okundu.
 

KOZLU ORTAOKULU KIZILAYA KAN BAĞIŞA KAMPANYASI

Kozlu Ortaokulu Kızılay işbirliği ile Kan bağışı kampanyası düzenledi.
Kozlu Ortaokulu Kızılay işbirliği ile Kan bağışı kampanyası düzenledi. Kan bağışı kampanyasına, Kozlu Ortaokulu’nun yanında yer alan Kozlu Anadolu Lisesi, Attila İlkokulu ve Kocatepe İlkokulu’nun öğretmenleri ve velileri de destek verdiler. Kan bağışı kampanyasına Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök’ de  kan bağışında bulunarak destek verdi. Oldukça yüksek bir katılım sağlandığı kan bağışı kampanyasına öğrencilerin sorumlu ve duyarlı davranışları velilerin de katılımının artmasını sağladı. Kan bağışı kampanyası sonrasında, bir açıklama yapan Kozlu Ortaokulu Müdürü Tuncay Korku; ‘Kan üretilmeyen bir dokudur ve halen tek kaynağı bağışçılardır. Kan bağışı hem kişisel hem de toplumsal açıdan faydalıdır. Bu kampanya ile öğrencilerimize önemli bir davranışı gösterdik. İnsanlığa yapılan en önemli katkıdır. Bu bilinçle kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederim’şeklinde konuşarak memnuniyetini dile getirdi.(BKH)            
Kozlu Ortaokulu Kızılay işbirliği ile Kan bağışı kampanyası düzenledi.

Kozlu Ortaokulu Kızılay işbirliği ile Kan bağışı kampanyası düzenledi.

Kan bağışı kampanyasına, Kozlu Ortaokulu’nun yanında yer alan Kozlu Anadolu Lisesi, Attila İlkokulu ve Kocatepe İlkokulu’nun öğretmenleri ve velileri de destek verdiler.

Kan bağışı kampanyasına Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök’ de  kan bağışında bulunarak destek verdi.

Oldukça yüksek bir katılım sağlandığı kan bağışı kampanyasına öğrencilerin sorumlu ve duyarlı davranışları velilerin de katılımının artmasını sağladı.

Kan bağışı kampanyası sonrasında, bir açıklama yapan Kozlu Ortaokulu Müdürü Tuncay Korku; ‘Kan üretilmeyen bir dokudur ve halen tek kaynağı bağışçılardır. Kan bağışı hem kişisel hem de toplumsal açıdan faydalıdır. Bu kampanya ile öğrencilerimize önemli bir davranışı gösterdik. İnsanlığa yapılan en önemli katkıdır. Bu bilinçle kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederim’şeklinde konuşarak memnuniyetini dile getirdi.(BKH)            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.