Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU SANAYİ SİTESİ TEHLİKEDE

Kozlu 12.03.2015 - 08:24, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7412+ kez okundu.
 

KOZLU SANAYİ SİTESİ TEHLİKEDE

Kozlu Sanayi Sitesi’nde dükkanların üzerine çöken istinat duvarı sanayi esnafı için tehlike yaratıyor.
Kozlu Sanayi Sitesi’nde dükkanların üzerine çöken istinat duvarı sanayi esnafı için tehlike yaratıyor. Sanayi sitesinin kampüs yolu tarafında kalan dükkanların üzerine yolu tutan istinat duvarının devrilmesi neticesinde birçok dükkan hasar gördü. İstinat duvarının çökmesi Dükkanlarının iç duvarları  patlayan bazı esnaflar dükkanlarını boşaltırken bazıları da daha önceden tehlikeyi farkedip dükkanlarını sigortalattıkları için sigorta şirketlerinden zararlarının temini için talepte bulundular. İstinat duvarının kayması ile ilgili incelemede bulunan Üniversiteden gelen yetkili ve sigorta şirketi yetkilileri toprak kaymasından ziyade imalat hatası üzerinde duruyorlar. Zarar gören ve dükkanları tehlike altında olan Kozlu Sanayi Sitesi Esnafı Belediye’den bir an evvel çözüm bekliyor(BKH)
Kozlu Sanayi Sitesi’nde dükkanların üzerine çöken istinat duvarı sanayi esnafı için tehlike yaratıyor.

Kozlu Sanayi Sitesi’nde dükkanların üzerine çöken istinat duvarı sanayi esnafı için tehlike yaratıyor.

Sanayi sitesinin kampüs yolu tarafında kalan dükkanların üzerine yolu tutan istinat duvarının devrilmesi neticesinde birçok dükkan hasar gördü. İstinat duvarının çökmesi Dükkanlarının iç duvarları  patlayan bazı esnaflar dükkanlarını boşaltırken bazıları da daha önceden tehlikeyi farkedip dükkanlarını sigortalattıkları için sigorta şirketlerinden zararlarının temini için talepte bulundular.

İstinat duvarının kayması ile ilgili incelemede bulunan Üniversiteden gelen yetkili ve sigorta şirketi yetkilileri toprak kaymasından ziyade imalat hatası üzerinde duruyorlar.

Zarar gören ve dükkanları tehlike altında olan Kozlu Sanayi Sitesi Esnafı Belediye’den bir an evvel çözüm bekliyor(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.