Sitenin sağında bir giydirme reklam

Leblebici'nin işi bitti!!!!

Gündem 01.06.2016 - 15:52, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7957+ kez okundu.
 

Leblebici'nin işi bitti!!!!

Yolcudur Abbas bağlasan durmaz...
Cemaat ile yakınlığı kamuoyunca bilinen Akp Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir,  bir başka tabirle, Nami diğer Leblebici Ahmet'i Zonguldak'taki son gerçekleştirilen Fethullah çi terör örgütü ve paralel devlet yapilanmasina yönelik operasyon ların ardından Akp genel merkezinin gözden çıkardığı ve görevden alacağı iddia edildi. Zonguldak tan gelen önerilere dahi itibar etmeyen genel merkezin adayının belli olduğu ileri sürüldü.  Ahmet Özdemir in şu sıralar Ankara'da Akp genel merkezinde olduğu dile getirildi.
Yolcudur Abbas bağlasan durmaz...

Cemaat ile yakınlığı kamuoyunca bilinen Akp Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir,  bir başka tabirle, Nami diğer Leblebici Ahmet'i Zonguldak'taki son gerçekleştirilen Fethullah çi terör örgütü ve paralel devlet yapilanmasina yönelik operasyon ların ardından Akp genel merkezinin gözden çıkardığı ve görevden alacağı iddia edildi.

Zonguldak tan gelen önerilere dahi itibar etmeyen genel merkezin adayının belli olduğu ileri sürüldü. 

Ahmet Özdemir in şu sıralar Ankara'da Akp genel merkezinde olduğu dile getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.