Sitenin sağında bir giydirme reklam

MADEN EMEKÇİLERİNE VEFA BORCU ÖDENMEZ

Gündem 04.12.2019 - 01:35, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3777+ kez okundu.
 

MADEN EMEKÇİLERİNE VEFA BORCU ÖDENMEZ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde hizmet veren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Madenciliğin, dünyanın en zor mesleği olduğu belirtilen mesajda şu ifadelere yer verildi: “Dünyanın en zor ve en anlamlı mesleğini yaparak, yeraltı kaynaklarımızı insanlığın ve ülkemizin hizmetine sunan, yerin binlerce metre altında, her türlü zorluklara karşı alın teri dökerek, emek mücadelesi veren ve bu uğurda canlarını veren maden emekçilerine olan vefa borcu asla ödenemez. 4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nün; tüm işçilerimiz için can güvenliği korkusu olmadan, iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri alınmış madenlerde insanca koşullarda çalışmalarına vesile olmasını dileriz. Bu uğurda hayatını kaybeden maden şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyor, hayatta olan tüm madencilere sevdikleriyle birlikte; sağlıklı, mutlu bir yaşam diliyoruz."
Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde hizmet veren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Madenciliğin, dünyanın en zor mesleği olduğu belirtilen mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Dünyanın en zor ve en anlamlı mesleğini yaparak, yeraltı kaynaklarımızı insanlığın ve ülkemizin hizmetine sunan, yerin binlerce metre altında, her türlü zorluklara karşı alın teri dökerek, emek mücadelesi veren ve bu uğurda canlarını veren maden emekçilerine olan vefa borcu asla ödenemez.

4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nün; tüm işçilerimiz için can güvenliği korkusu olmadan, iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri alınmış madenlerde insanca koşullarda çalışmalarına vesile olmasını dileriz. Bu uğurda hayatını kaybeden maden şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyor, hayatta olan tüm madencilere sevdikleriyle birlikte; sağlıklı, mutlu bir yaşam diliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.