Sitenin sağında bir giydirme reklam

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Gündem 11.08.2014 - 17:35, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8272+ kez okundu.
 

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Zonguldak'ta geçtiğimiz hafta boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırılan ve 7 Ağustos'ta hayatını kaybeden 20 yaşındaki polis memuru Mustafa Pusmaz, memleketi Yozgat'ta toprağa verildi
Zonguldak Belediyesi'ne ait Kapuz Plajı'nda 4 Ağustos'ta boğulma tehlikesi geçirince arkadaşları ve cankurtaranlar tarafından sudan çıkarılarak Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve dün beyin ölümü gerçekleşen Mustafa Pusmaz'ın cenazesi Yozgat'a getirildi. Pusmaz'ın cenazesi Çapanoğlu Büyük Camii'nde 8 Ağustos günü cuma namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Yozgat Sarıtopraklık Mezarlığında toprağa verildi. Pusmaz'ın cenazesine; ailesi, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal, Belediye Başkanı Kazım Arslan, emniyet personeli ve vatandaşlar katıldı. Pusmaz’ın okuldan bu yıl mezun olduğu ve yaklaşık 2 ay önce göreve başladığı öğrenildi.
Zonguldak'ta geçtiğimiz hafta boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırılan ve 7 Ağustos'ta hayatını kaybeden 20 yaşındaki polis memuru Mustafa Pusmaz, memleketi Yozgat'ta toprağa verildi

Zonguldak Belediyesi'ne ait Kapuz Plajı'nda 4 Ağustos'ta boğulma tehlikesi geçirince arkadaşları ve cankurtaranlar tarafından sudan çıkarılarak Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve dün beyin ölümü gerçekleşen Mustafa Pusmaz'ın cenazesi Yozgat'a getirildi.

Pusmaz'ın cenazesi Çapanoğlu Büyük Camii'nde 8 Ağustos günü cuma namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Yozgat Sarıtopraklık Mezarlığında toprağa verildi.
Pusmaz'ın cenazesine; ailesi, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal, Belediye Başkanı Kazım Arslan, emniyet personeli ve vatandaşlar katıldı.
Pusmaz’ın okuldan bu yıl mezun olduğu ve yaklaşık 2 ay önce göreve başladığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.