Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP İL KADIN KOLLARINDAN AŞURE ETKİNLİGİ

Gündem 19.09.2019 - 22:40, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8060+ kez okundu.
 

MHP İL KADIN KOLLARINDAN AŞURE ETKİNLİGİ

MHP Zonguldak il kadın kolları Muharrem ayı münasebeti dolaysıyla il teşkilatında aşure etkinliği ve kuran dinletisi düzenledi.
MHP  Zonguldak il  kadın kolları  Muharrem ayı münasebeti dolaysıyla il teşkilatında aşure etkinliği ve kuran dinletisi düzenledi. 15 Eylül 2019 Cumartesi günü, İl Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Türkan Özdemir ve arkadaşları aynı zamanda ilk toplantılarını gerçekleştirdiler. Toplantıya katılımın yoğun olduğu ortamda aşureler yenildikten MHP İl Başkanı İ. Varol Demirköse programı hazırlayan MHP İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir ve arkadaşlarına teşekkür ettikten  sonra şehitlerimize duaların ardından MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy Kur'an tilavetine geçti. Alparslan'dan Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve ilk İslam şehidi sevgili peygamberimizin torunu Hüseyin'i de şad ederek Türkan Özdemir ve arkadaşlarına çok teşekkür edip yollarının açık olmasını ve başarılarının daim olmasını diledi. MHP İl Kadın Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir;"tüm gönül dostlarımıza ve etkinliğimize katılan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz" dedi. (Köksal Kardeş)
MHP Zonguldak il kadın kolları Muharrem ayı münasebeti dolaysıyla il teşkilatında aşure etkinliği ve kuran dinletisi düzenledi.

MHP  Zonguldak il  kadın kolları  Muharrem ayı münasebeti dolaysıyla il teşkilatında aşure etkinliği ve kuran dinletisi düzenledi.

15 Eylül 2019 Cumartesi günü, İl Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Türkan Özdemir ve arkadaşları aynı zamanda ilk toplantılarını gerçekleştirdiler.

Toplantıya katılımın yoğun olduğu ortamda aşureler yenildikten MHP İl Başkanı İ. Varol Demirköse programı hazırlayan MHP İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir ve arkadaşlarına teşekkür ettikten  sonra şehitlerimize duaların ardından MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy Kur'an tilavetine geçti. Alparslan'dan Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve ilk İslam şehidi sevgili peygamberimizin torunu Hüseyin'i de şad ederek Türkan Özdemir ve arkadaşlarına çok teşekkür edip yollarının açık olmasını ve başarılarının daim olmasını diledi.

MHP İl Kadın Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir;"tüm gönül dostlarımıza ve etkinliğimize katılan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz" dedi. (Köksal Kardeş)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.