Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP'li Belediye Başkan Adayı Partisinden istifa etti.

Siyaset 03.03.2019 - 19:04, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6698+ kez okundu.
 

MHP'li Belediye Başkan Adayı Partisinden istifa etti.

YSK tarafından adaylığı kabul edilmeyecek düşürülen MHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Murat Gülsever yazılı bir açıklama yaparak Partisinden istifa ettiğini açıkladı.
Gulsever yaptigi yazili aciklamada şu hususlara değindi;  Uzun yıllar görev yaptığım Milliyetçi Hareket Partisi’nden 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Belediye Başkan adaylığı nasip oldu. Fakat, gerek ihmal gerekse sorumsuzluklar sonucunda Belediye Başkan adaylığım İlçe Seçim Kurulu tarafından düşürüldü.  Bu ihmal ve sorumsuzluktan gerek şahsım gerek İl başkanım olmak üzere herkesin payı vardır. Gördüğüm lüzum üzerine bugünden itibaren her kademesinde görevde bulunduğum Milliyetçi Hareket Partisinden istifa ediyorum. Bu süreçte beni yalnız bırakmayıp bağrına basan Kozlu'lu hemşerilerime şükranlarımı sunarım.
YSK tarafından adaylığı kabul edilmeyecek düşürülen MHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Murat Gülsever yazılı bir açıklama yaparak Partisinden istifa ettiğini açıkladı.
Gulsever yaptigi yazili aciklamada şu hususlara değindi; 
Uzun yıllar görev yaptığım Milliyetçi Hareket Partisi’nden 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Belediye Başkan adaylığı nasip oldu.
Fakat, gerek ihmal gerekse sorumsuzluklar sonucunda Belediye Başkan adaylığım İlçe Seçim Kurulu tarafından düşürüldü.  Bu ihmal ve sorumsuzluktan gerek şahsım gerek İl başkanım olmak üzere herkesin payı vardır. Gördüğüm lüzum üzerine bugünden itibaren her kademesinde görevde bulunduğum Milliyetçi Hareket Partisinden istifa ediyorum. Bu süreçte beni yalnız bırakmayıp bağrına basan Kozlu'lu hemşerilerime şükranlarımı sunarım.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.