Sitenin sağında bir giydirme reklam

MiLLETVEKiLi ADAYLARININ iLK DURAĞI KOZLU OLDU

Siyaset 31.05.2018 - 16:09, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7253+ kez okundu.
 

MiLLETVEKiLi ADAYLARININ iLK DURAĞI KOZLU OLDU

21 Mayıs’ta Siyasi Partilerin Milletvekili Listelerinin YSK’na verilerek kesinlik kazanmasının ardından, seçim bürosu açılışlarını gerçekleştirerek sahaya inen Zonguldak Milletvekili Adayları’nın ilk durak noktası Kozlu İlçesi oldu. İlk olarak MHP Milletvekili Adayı Hamdi Ayan, yıllarca çalışarak emekli olduğu Kozlu İlçesinde TTK Kozlu Müessesesinde maden işçileri ile bir araya gelerek, ardından esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek seçim kampanyasını başlatan aday oldu. Ardından CHP’nin Kozlu doğumlu adayı olan ikinci sıra genç Milletvekili adayı olan Deniz Yavuzyılmaz Kozlu’da esnaf ve vatandaşı ziyaret etti. Ak Partinin birinci sıra adayı Polat Türkmen de geçtiğimiz günlerde kalabalık bir partili grubu eşliğinde Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ında katıldığı seçim gezisinde esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek, akşam belediyenin verdiği iftar programına katıldı.(BKH)

21 Mayıs’ta Siyasi Partilerin Milletvekili Listelerinin YSK’na verilerek kesinlik kazanmasının ardından, seçim bürosu açılışlarını gerçekleştirerek sahaya inen Zonguldak Milletvekili Adayları’nın ilk durak noktası Kozlu İlçesi oldu.

İlk olarak MHP Milletvekili Adayı Hamdi Ayan, yıllarca çalışarak emekli olduğu Kozlu İlçesinde TTK Kozlu Müessesesinde maden işçileri ile bir araya gelerek, ardından esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek seçim kampanyasını başlatan aday oldu.

Ardından CHP’nin Kozlu doğumlu adayı olan ikinci sıra genç Milletvekili adayı olan Deniz Yavuzyılmaz Kozlu’da esnaf ve vatandaşı ziyaret etti.

Ak Partinin birinci sıra adayı Polat Türkmen de geçtiğimiz günlerde kalabalık bir partili grubu eşliğinde Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ında katıldığı seçim gezisinde esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek, akşam belediyenin verdiği iftar programına katıldı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.