Sitenin sağında bir giydirme reklam

MUSLU'DA RÜYA GİBİ BİR GECE

Kilimli 15.02.2017 - 11:27, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7131+ kez okundu.
 

MUSLU'DA RÜYA GİBİ BİR GECE

Muslu Belediyesi tarafından düzenlenen 14 Şubat Sevgililer Günü organizasyonu katılımcılara rüya gibi bir gece yaşattı.
Muslu Belediyesi'nin katkıları ile Nur Sarı ve ekibinin olağanüstü çalışmaları ile gerçekleştirilen organizasyonda Gökçe Küçükbakar, Ali Şar, Tuğce Korucu, Muhtaza Yıldız,Kübra Erdem ve Ceyhun Yıldırım'dan oluşan Kafkas Halk oyunları topluluğu gösterileri ile izleyenleri büyülerken, Tolga Kaya, Edip Bülbül ve 5+1 Müzik grubu seslendirdikleri birbirinden güzel türkü ve yorumlarla izleyenlerin büyük beğenisini kazandılar.  Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman yaptığı açılış konuşmasında, her yıl tüm dünyada Sevgililer Günü olarak kutlanan 14 Şubat'ın ve onun kahramanı olan Aziz Valentine'nin etkileyici hikayesini anlattıktan sonra dinleyenlere hitaben, 'Sevgi yürek ister, sevgi fedakarlık ister, sevgi dürüstlük ister, birbirinize sevginizi ifade etmekten çekinmeyin, birbirinize dürüst olun, sevginiz uğruna hiçbir fedakarlıktan kaçınmayın. Dünyaya sevgi hakim olursa inanıyorum savaşlar sona erecek barış ve mutlulukta hakim olacaktır.Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle buraya geldiğiniz için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, sevgililer gününüzü en kalbi duygu ve düşüncelerimle kutluyor ve saygılar sunuyorum.' dedi.   Muslu Belediyesi tarafından konuklara günün anlamını ifade hediyeler dağıtıldı.
Muslu Belediyesi tarafından düzenlenen 14 Şubat Sevgililer Günü organizasyonu katılımcılara rüya gibi bir gece yaşattı.

Muslu Belediyesi'nin katkıları ile Nur Sarı ve ekibinin olağanüstü çalışmaları ile gerçekleştirilen organizasyonda Gökçe Küçükbakar, Ali Şar, Tuğce Korucu, Muhtaza Yıldız,Kübra Erdem ve Ceyhun Yıldırım'dan oluşan Kafkas Halk oyunları topluluğu gösterileri ile izleyenleri büyülerken, Tolga Kaya, Edip Bülbül ve 5+1 Müzik grubu seslendirdikleri birbirinden güzel türkü ve yorumlarla izleyenlerin büyük beğenisini kazandılar.

 Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman yaptığı açılış konuşmasında, her yıl tüm dünyada Sevgililer Günü olarak kutlanan 14 Şubat'ın ve onun kahramanı olan Aziz Valentine'nin etkileyici hikayesini anlattıktan sonra dinleyenlere hitaben, 'Sevgi yürek ister, sevgi fedakarlık ister, sevgi dürüstlük ister, birbirinize sevginizi ifade etmekten çekinmeyin, birbirinize dürüst olun, sevginiz uğruna hiçbir fedakarlıktan kaçınmayın. Dünyaya sevgi hakim olursa inanıyorum savaşlar sona erecek barış ve mutlulukta hakim olacaktır.Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle buraya geldiğiniz için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, sevgililer gününüzü en kalbi duygu ve düşüncelerimle kutluyor ve saygılar sunuyorum.' dedi.

 

Muslu Belediyesi tarafından konuklara günün anlamını ifade hediyeler dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.