Sitenin sağında bir giydirme reklam

MUTLULUKLAR DİLİYORUZ

Gündem 03.10.2019 - 21:01, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3757+ kez okundu.
 

MUTLULUKLAR DİLİYORUZ

Bahtiyar Hoca'nın başı bağlandı...
Dr. Dervis Nihat Arkat İilkokulu Müdürü ve Karaelmas İzcileri Başkanı, Zonguldak Eğitim camiasının çok sevilen öğretmenlerinden Bahtiyar Emiroğlu ile Gazipaşa Caddesi Emiroğlu İletişim Hizmetleri’nin sahibi Duygu Açıkgöz (Emiroğlu) 29 Eylül Pazar Günü Zonguldak Belediye Nikah salonunda düzenlenen Nikah merasimi ile dünya evine girdiler. Çiftlerin Nikah şahitliğini yapan çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, gelin Duygu Emiroğlu’na evlenme cüzdanını taktim ederek mutluluklar diledi. Çiftleri en mutlu gününde dost, arkadaş ve eğitim camiasından çok sayıda davetli yalnız bırakmadı. Kıymetli dostumuz, Bahtiyar Emiroğlu&Duygu Emiroğlu çiftine Batı Karadeniz Haber Gazetesi ekibi olarak ömür boyu mutluluklar dileriz.(BKH)
Bahtiyar Hoca'nın başı bağlandı...

Dr. Dervis Nihat Arkat İilkokulu Müdürü ve Karaelmas İzcileri Başkanı, Zonguldak Eğitim camiasının çok sevilen öğretmenlerinden Bahtiyar Emiroğlu ile Gazipaşa Caddesi Emiroğlu İletişim Hizmetleri’nin sahibi Duygu Açıkgöz (Emiroğlu) 29 Eylül Pazar Günü Zonguldak Belediye Nikah salonunda düzenlenen Nikah merasimi ile dünya evine girdiler. Çiftlerin Nikah şahitliğini yapan çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, gelin Duygu Emiroğlu’na evlenme cüzdanını taktim ederek mutluluklar diledi. Çiftleri en mutlu gününde dost, arkadaş ve eğitim camiasından çok sayıda davetli yalnız bırakmadı.

Kıymetli dostumuz, Bahtiyar Emiroğlu&Duygu Emiroğlu çiftine Batı Karadeniz Haber Gazetesi ekibi olarak ömür boyu mutluluklar dileriz.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.