Sitenin sağında bir giydirme reklam

O SERİ KATİL YAKALANDI

Gündem 12.06.2016 - 15:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7308+ kez okundu.
 

O SERİ KATİL YAKALANDI

3 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla her yerde aranan seri katil zanlısı Atalay Filiz, İzmir'in Menderes ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalandı. Filiz’in üzerinden kendi kimliği, kendisi ve başkalarının fotoğraflarının bulunduğu dört adet sahte kimlik, üç adet sürücü belgesi, 14 adet kendi ve başkaları adına faal olan kredi ve banka kartları, iki adet avcı bıçağı ve bir biber gazı ile 25 bin TL nakit para çıktı. 

3 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla her yerde aranan seri katil zanlısı Atalay Filiz, İzmir'in Menderes ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalandı.

Filiz’in üzerinden kendi kimliği, kendisi ve başkalarının fotoğraflarının bulunduğu dört adet sahte kimlik, üç adet sürücü belgesi, 14 adet kendi ve başkaları adına faal olan kredi ve banka kartları, iki adet avcı bıçağı ve bir biber gazı ile 25 bin TL nakit para çıktı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.