Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÖNCE BEKTAŞ’I ZİYARET ETTİLER

Kozlu 04.06.2020 - 18:44, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7017+ kez okundu.
 

ÖNCE BEKTAŞ’I ZİYARET ETTİLER

Ak Parti Kozlu İlçe Teşkilatı aylar sonra ilk yüz yüze yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.
Ak Parti Kozlu İlçe Teşkilatı aylar sonra ilk yüz yüze yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Sosyal mesafe ve Covid-19 önlemleri çerçevesinde gerçekleştirilen yönetim kurulu öncesinde yönetim kurulu üyeleri İlçe Başkanı Ünver Taşkın ile birlikte Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ı makamında ziyaret ederek salgın sürecindeki başarılı hizmetlerinden ve kamuoyuna yönelik motivasyonundan ötürü başkan Bektaş’a teşekkür ettiler. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek el ele vererek bu zor süreci atlatacağına olan inancını ifade etti.
Ak Parti Kozlu İlçe Teşkilatı aylar sonra ilk yüz yüze yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Ak Parti Kozlu İlçe Teşkilatı aylar sonra ilk yüz yüze yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Sosyal mesafe ve Covid-19 önlemleri çerçevesinde gerçekleştirilen yönetim kurulu öncesinde yönetim kurulu üyeleri İlçe Başkanı Ünver Taşkın ile birlikte Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ı makamında ziyaret ederek salgın sürecindeki başarılı hizmetlerinden ve kamuoyuna yönelik motivasyonundan ötürü başkan Bektaş’a teşekkür ettiler.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek el ele vererek bu zor süreci atlatacağına olan inancını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.