Sitenin sağında bir giydirme reklam

Rektör Çufalı’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Gündem 23.04.2020 - 20:57, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7500+ kez okundu.
 

Rektör Çufalı’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Rektör Çufalı’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı
Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Mustafa Çufalı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yılına erişmenin gurur ve sevincini yaşadığımız bu günde, ülkemizde ve dünyada geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz. Bağımsızlık mücadelemizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 23 Nisan, milli egemenliğin ve halk iradesinin sembolü olmuştur. 23 Nisan 1920’de, “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir” şiarıyla kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletimizin azim ve kararlılıkla sürdürdüğü İstiklal mücadelesinin zafere ulaşmasında büyük pay sahibi olmuş, Cumhuriyete giden yolda milli birlik ve beraberliği tesis etmiştir. Kurtuluş Savaşı'nı sevk ve idare eden kurucu meclisin açıldığı günü, tüm dünya çocuklarına armağan ederek, daha da anlamlı hale getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aziz milletimizin çocuklara verdiği değeri göstermiştir. Barış ve kardeşlik adına atılan bu adım, dün olduğu gibi bugün de tüm dünyaya örnek teşkil etmektedir. Bu duygularla yarınlarımızı inşa edecek çocuklarımızın bayramını kutluyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk Başkanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bize bu vatanı emanet edem tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum.
Rektör Çufalı’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Mustafa Çufalı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yılına erişmenin gurur ve sevincini yaşadığımız bu günde, ülkemizde ve dünyada geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.
Bağımsızlık mücadelemizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 23 Nisan, milli egemenliğin ve halk iradesinin sembolü olmuştur. 23 Nisan 1920’de, “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir” şiarıyla kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletimizin azim ve kararlılıkla sürdürdüğü İstiklal mücadelesinin zafere ulaşmasında büyük pay sahibi olmuş, Cumhuriyete giden yolda milli birlik ve beraberliği tesis etmiştir.
Kurtuluş Savaşı'nı sevk ve idare eden kurucu meclisin açıldığı günü, tüm dünya çocuklarına armağan ederek, daha da anlamlı hale getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aziz milletimizin çocuklara verdiği değeri göstermiştir. Barış ve kardeşlik adına atılan bu adım, dün olduğu gibi bugün de tüm dünyaya örnek teşkil etmektedir.
Bu duygularla yarınlarımızı inşa edecek çocuklarımızın bayramını kutluyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk Başkanı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bize bu vatanı emanet edem tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.