Sitenin sağında bir giydirme reklam

REVİZYON İMAR PLANLARINA İTİRAZLAR REDDEDİLDİ

Kozlu 08.10.2020 - 14:50, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3985+ kez okundu.
 

REVİZYON İMAR PLANLARINA İTİRAZLAR REDDEDİLDİ

Kozlu Belediye Meclisi Ekim ayı olağan Meclis toplantısını birinci oturumu 5 Ekim 2020 günü saat 14.00’da Kozlu Belediyesi Meclis toplantı Salonunsa Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın Başkanlığında gerçekleştirildi. 175 gündem maddesiyle toplanan Mecliste birleşiminde İhsaniye, Taşbaca, Kılıç ve Güney Mahalleleri’nin 5. Etap İmar Planı itirazlarını komisyon raporları doğrultusunda reddetti. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, yaptığı bilgilendirme konuşmasında Hazine ve Maliye Bakanlığı nezdinde, Havza-i Fahmiye Kanunu dolayısıyla Zonguldak’a özel olarak yasadan yararlanarak orman ve yeşil alanlar üzerine inşa edilen gecekondulara tapu çıkarılması için çalışma başlattıklarını ifade etti.(BKH)

Kozlu Belediye Meclisi Ekim ayı olağan Meclis toplantısını birinci oturumu 5 Ekim 2020 günü saat 14.00’da Kozlu Belediyesi Meclis toplantı Salonunsa Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın Başkanlığında gerçekleştirildi.

175 gündem maddesiyle toplanan Mecliste birleşiminde İhsaniye, Taşbaca, Kılıç ve Güney Mahalleleri’nin 5. Etap İmar Planı itirazlarını komisyon raporları doğrultusunda reddetti.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, yaptığı bilgilendirme konuşmasında Hazine ve Maliye Bakanlığı nezdinde, Havza-i Fahmiye Kanunu dolayısıyla Zonguldak’a özel olarak yasadan yararlanarak orman ve yeşil alanlar üzerine inşa edilen gecekondulara tapu çıkarılması için çalışma başlattıklarını ifade etti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.