Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şanal,Başkalık Makamında

Siyaset 23.02.2019 - 21:34, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7503+ kez okundu.
 

Şanal,Başkalık Makamında

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir makamında ziyaret etti.
CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir makamında ziyaret etti. Ziyarete CHP eski İl Başkanı Halil Fırat ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Bu yarışın bir bayrak yarışı olduğunu belirten Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; Değerli başkan adayı değerli meclis üyeleri nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim. Dileğim o ki CHP'nin bayrak değişimini en şekilde yapmasıdır. Önemli olan bayrağı düşünmemektir. Elimizden geldiğince birlik ve beraberlik içinde çalışmamızı yapacağız. Ben başkanıma başarılar diliyorum. Yaptığımız hizmetler oldu. Yapamadığımız hizmetler oldu. Yapamadığımız hizmetler için halkından özür diliyorum" dedi. CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şenol ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Beni ve ekibime bu güzel karşılamanızdan dolayı size teşekkür ederim. Yapamadığınız hizmetler konusunda mutlaka küçük kusurları vardır. Fakat fotoğrafın tamamına bakmak lazım. Elinizden geleni yaptığınızı ben ve ekibim iyi biliyor. 1 Nisan sabahı Sizden aldığımız bayrağı daha yukarılara taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sosyal  belediyeciliği benimseyerek herkesin yüzünü güldürmek için yola çıktık. İyi şeyler yapmak istiyoruz. Ben size şahsım ve ekibim adına yeniden teşekkür ediyorum" dedi.a
CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir makamında ziyaret etti.

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir makamında ziyaret etti. Ziyarete CHP eski İl Başkanı Halil Fırat ve meclis üyesi adayları eşlik etti.

Bu yarışın bir bayrak yarışı olduğunu belirten Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; Değerli başkan adayı değerli meclis üyeleri nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim. Dileğim o ki CHP'nin bayrak değişimini en şekilde yapmasıdır. Önemli olan bayrağı düşünmemektir. Elimizden geldiğince birlik ve beraberlik içinde çalışmamızı yapacağız. Ben başkanıma başarılar diliyorum. Yaptığımız hizmetler oldu. Yapamadığımız hizmetler oldu. Yapamadığımız hizmetler için halkından özür diliyorum" dedi.

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şenol ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Beni ve ekibime bu güzel karşılamanızdan dolayı size teşekkür ederim. Yapamadığınız hizmetler konusunda mutlaka küçük kusurları vardır. Fakat fotoğrafın tamamına bakmak lazım. Elinizden geleni yaptığınızı ben ve ekibim iyi biliyor. 1 Nisan sabahı Sizden aldığımız bayrağı daha yukarılara taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sosyal  belediyeciliği benimseyerek herkesin yüzünü güldürmek için yola çıktık. İyi şeyler yapmak istiyoruz. Ben size şahsım ve ekibim adına yeniden teşekkür ediyorum" dedi.a

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.