Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şehit aileleri ve gaziler Başkan Yılmaz'ı ziyaret etti

Kozlu (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2018 - 21:29, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6995+ kez okundu.
 

Şehit aileleri ve gaziler Başkan Yılmaz'ı ziyaret etti

Şehit aileleri ve gaziler Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'ı ziyaret etti.
Şehit aileleri ve gaziler Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'ı ziyaret etti.  Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi ve beraberindeki şehit aileleri ve gaziler Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ı ziyarette bulundular. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, "Şehit ailelerimiz bizi ziyarete geldiler. Sivil toplum örgütlerimizle bir araya gelmeyi planlıyoruz. Onlardan birisi de şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile birlikte olmaktı. Ancak Kaymakamlığımız kendilerini Kastamonu'ya geziye gönderdi. Giderken biz de beraber yolcu etmiştik. Dönüşte de bizlere teşekküre geldiler. Kendileriyle görüştük. Hem belediyemizi hem durumumuzu anlattık. Hem onların dertlerini dinledik. Şehit ailelerimize ve gazilerimize birlikte kullanabilecekleri, toplanabilecekleri sosyal donatı alanıyla ilgili fikri görüştük. Kendileri de memnuniyetle karşıladılar. Bir araya gelmelerinde olumlu baktılar. Güzel bir ziyaret oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz" diye ifade etti.
Şehit aileleri ve gaziler Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'ı ziyaret etti.

Şehit aileleri ve gaziler Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'ı ziyaret etti. 

Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi ve beraberindeki şehit aileleri ve gaziler Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ı ziyarette bulundular. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, "Şehit ailelerimiz bizi ziyarete geldiler. Sivil toplum örgütlerimizle bir araya gelmeyi planlıyoruz. Onlardan birisi de şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile birlikte olmaktı. Ancak Kaymakamlığımız kendilerini Kastamonu'ya geziye gönderdi. Giderken biz de beraber yolcu etmiştik. Dönüşte de bizlere teşekküre geldiler. Kendileriyle görüştük. Hem belediyemizi hem durumumuzu anlattık. Hem onların dertlerini dinledik. Şehit ailelerimize ve gazilerimize birlikte kullanabilecekleri, toplanabilecekleri sosyal donatı alanıyla ilgili fikri görüştük. Kendileri de memnuniyetle karşıladılar. Bir araya gelmelerinde olumlu baktılar. Güzel bir ziyaret oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz" diye ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.