Sitenin sağında bir giydirme reklam

SORUMLULUK BELEDİYELERİN !

Gündem 19.06.2015 - 16:25, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7504+ kez okundu.
 

SORUMLULUK BELEDİYELERİN !

Gazetemiz Haber Müdürü Köksal Kardeş, Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü’yü ziyaret etti.
Gazetemiz Haber Müdürü Köksal Kardeş, Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü’yü ziyaret etti.15 Haziran 2015 Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette Zonguldak ve Kozlu’da uygulanmamakta ısrar edilen ,03.Mart.2014 tarihinde çıkan 65 yaş üstü kişilerin ücretsiz seyahat özgürlüğüyle ilgili bilgiler aldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Kemal Gümrükçü ;”65 yaş üstü kişilerin ücretsiz seyahat özgürlüğü ile ilgili tüm düzenlemeler kanunla belirtilmiştir. Bu düzenleme noktasında da bütün Belediyeler üzerlerine düşen yükümlülükleri yerine getirmek mecburiyetindedirler. Yapmadıkları takdirde gerekli ceza-i müeyyide uygulanır. Burada sorumluluk Belediyelere düşüyor. Vatandaşa verilen bu hakkı yerine getirmek, savunmak Sosyal Belediyecilik anlamında Belediyelerin asli vazifeleri arasındadır.Bizler bize gelen şikayetleri değerlendiriyoruz ve gerekli ceza-i müeyyideleri uyguluyoruz. Burada asıl görev vatandaşa düşüyor. Vatandaş kendisine verilen bu hakkı kullanma konusunda ısrarcı olacak. Kullandırılmadığı takdirde de Aile ve Politikalar İl Müdürlüğüne veya İlçelerde kaymakamlıklara müracaat edeceklerdir. Bu hak yasayla verilmiştir. ”dedi.(BKH)
Gazetemiz Haber Müdürü Köksal Kardeş, Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü’yü ziyaret etti.

Gazetemiz Haber Müdürü Köksal Kardeş, Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü’yü ziyaret etti.
15 Haziran 2015 Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette Zonguldak ve Kozlu’da uygulanmamakta ısrar edilen ,03.Mart.2014 tarihinde çıkan 65 yaş üstü kişilerin ücretsiz seyahat özgürlüğüyle ilgili bilgiler aldı.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Kemal Gümrükçü ;”65 yaş üstü kişilerin ücretsiz seyahat özgürlüğü ile ilgili tüm düzenlemeler kanunla belirtilmiştir. Bu düzenleme noktasında da bütün Belediyeler üzerlerine düşen yükümlülükleri yerine getirmek mecburiyetindedirler. Yapmadıkları takdirde gerekli ceza-i müeyyide uygulanır. Burada sorumluluk Belediyelere düşüyor. Vatandaşa verilen bu hakkı yerine getirmek, savunmak Sosyal Belediyecilik anlamında Belediyelerin asli vazifeleri arasındadır.
Bizler bize gelen şikayetleri değerlendiriyoruz ve gerekli ceza-i müeyyideleri uyguluyoruz. Burada asıl görev vatandaşa düşüyor. Vatandaş kendisine verilen bu hakkı kullanma konusunda ısrarcı olacak. Kullandırılmadığı takdirde de Aile ve Politikalar İl Müdürlüğüne veya İlçelerde kaymakamlıklara müracaat edeceklerdir. Bu hak yasayla verilmiştir. ”dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.