Sitenin sağında bir giydirme reklam

SÜPER İMAM İŞ BAŞINDA

Kozlu 17.09.2020 - 09:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7285+ kez okundu.
 

SÜPER İMAM İŞ BAŞINDA

‘Temizlik İmandan Gelir’ dedi caminin tuvaletlerini dezenfekte etti.
Zonguldak’ın Kozlu ilçesi Pazaryeri (Ravza) Camii İmamı Muhammet Kurttekin, pandemi dönemi süresince camii cemaatinin Koronavirüs (Covid-19) Salgınına karşı güvende olması için olağan üstü gayret sarf eden din görevlilerinin başında geliyor. Belediye yetkililerinden aldığı destek ile sık sık cami içerisini dezenfekte ettiren ve cemaate, hijyen, maske ve sosyal mesafe kuralları ile ilgili uyarılarda bulunan İmam Kurttekin, namaz saatleri dışında da camiye ait tuvalet ve abdest alma alanlarının dezenfektesyonunu bizzat kendisi yapıyor. Kurttekin’in bu davranışı cemaatten büyük taktir görürken, diğer din görevlileri açısından da örnek teşkil ediyor.(BKH)
‘Temizlik İmandan Gelir’ dedi caminin tuvaletlerini dezenfekte etti.

Zonguldak’ın Kozlu ilçesi Pazaryeri (Ravza) Camii İmamı Muhammet Kurttekin, pandemi dönemi süresince camii cemaatinin Koronavirüs (Covid-19) Salgınına karşı güvende olması için olağan üstü gayret sarf eden din görevlilerinin başında geliyor.

Belediye yetkililerinden aldığı destek ile sık sık cami içerisini dezenfekte ettiren ve cemaate, hijyen, maske ve sosyal mesafe kuralları ile ilgili uyarılarda bulunan İmam Kurttekin, namaz saatleri dışında da camiye ait tuvalet ve abdest alma alanlarının dezenfektesyonunu bizzat kendisi yapıyor.

Kurttekin’in bu davranışı cemaatten büyük taktir görürken, diğer din görevlileri açısından da örnek teşkil ediyor.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.